Κέρδισε μια θέση στα μαθήματα μεξικανικής κουζίνας του Dos Hermanos

Ο chef του δημοφιλούς εστιατορίου μοιράζεται τις γνώσεις του με 10 τυχερούς

The LiFO team, 20.6.2018 | 13:11

Ο chef - patron του Dos Hermanos Peter Maragos θα μοιραστεί μυστικά της μεξικανικής κουζίνας με 10 τυχερούς καλεσμένους στο πρώτο event γευσιγνωσίας του δημοφιλούς εστιατορίου.

 

Λατρεύεις τη μεξικανικής κουζίνα, στα αλήθεια όμως πόσα ξέρεις για αυτήν; Τι είναι η σάλτσα mole και πώς φτιάχνεται; Ποια είναι η ιστορία πίσω από τη ζουμερή fajita; Πόσα είδη chili υπάρχουν και πώς μετριέται η καυστικότητά τους; Ποιά είναι τα μυστικά της τέλειας μαργαρίτας; Την Τετάρτη 27 Ιουνίου θα τα μάθεις όλα σε ένα δείπνο- εμπειρία.

 

Κέρδισε μια θέση στα μαθήματα μεξικανικής κουζίνας του Dos Hermanos
Ποιά είναι τα μυστικά της τέλειας μαργαρίτας; Την Τετάρτη 27 Ιουνίου θα τα μάθεις όλα σε ένα δείπνο- εμπειρία.

 

Η βραδιά γευσιγνωσίας θα σε ταξιδέψει στην ιστορία και τις γεύσεις του Μεξικού, αλλά παράλληλα θα σε μάθει τα μυστικά μιας αρχαίας κουζίνας. Από την εποχή των Αζτέκων και των Mayas έως τις ευρωπαϊκές επιρροές των αποίκων, όλα τα παραδοσιακά πιάτα της μεξικάνικης γαστρονομίας αφηγούνται την πλούσια ιστορία τους.

 

Κέρδισε διπλή πρόσκληση για το 1st Mexican Gastronomic Experience by Dos Hermanos παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό “Secrets of Mexican Cuisine” εδώ: www.doshermanos.gr/summer/index.php#june-form.

Οδηγός Γεύσης