Μια μεγάλη παρουσίαση γευσιγνωσίας 110 ελληνικών και ξένων ροζέ κρασιών

Αυτή την Κυριακή μυούμαστε στην τάση των ροζέ κρασιών δίπλα στην πισίνα του Χίλτον

LIFOTEAM 7.6.2018 | 09:59

Ξεκίνησε πριν από χρόνια στη Γαλλία και κατέκτησε όλο τον κόσμο, τα τελευταία χρόνια και την Ελλάδα. Τώρα το καλοκαίρι τα διάσημα νησιά μας πλημμυρίζουν με ροζέ κρασιά και είναι αλήθεια πως τους ταιριάζουν πολύ.

 

Κορωνίδα της νέας τάσης είναι τα ανοιχτόχρωμα ροζέ, με πορτοκαλί έως σομόν ανταύγειες, στο στυλ δηλαδή της Προβηγκίας, που τόσο στα αρώματα όσο και στη γεύση μοιάζουν πιο πολύ με λευκά κρασιά παρά με κόκκινα.

 

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο. Μόδα, τάση ή ό,τι άλλο, τα ροζέ κρασιά γίνονται όλο και καλύτερα, αποκτώντας μάλιστα όλο και πιο ευφάνταστες συσκευασίες.

 

Πίσω από τη μόδα, όμως, υπάρχει και η ουσία. Ουσία γευστικότατη και αρωματική, όπως είναι τα περισσότερα ροζέ, τα οποία, ανάλογα με το προφίλ τους, ταιριάζουν με διαφορετικά φαγητά και στο σύνολό τους μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε γευσιγνωστική ανάγκη.

 

Πού να βγάλεις, όμως, άκρη με τόσα ροζέ που κυκλοφορούν ήδη και βγαίνουν συνεχώς ως νέες ετικέτες; Η απάντηση είναι εύκολη και μία: πας στο Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza, στη μοναδική παρουσίαση γευσιγνωσίας 110 ελληνικών και ξένων ροζέ κρασιών που διοργανώνεται την Κυριακή 10 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Χίλτον (12:00-20:00).

 

Διοργανωτής της είναι η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού στον κόσμο, το Οινόραμα. Με είσοδο 8 ευρώ δοκιμάζεις απερίσπαστα 110 υπέροχα ροζέ κρασιά όλων των στυλ δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

 

Παίρνεις ποτήρι γευσιγνωσίας, κατάλογο-οδηγό με φοβερές πληροφορίες για τα ροζέ κρασιά, ενώ βρίσκεις κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις, όπως το κατάστημα ρούχων Dressing Bar με δημιουργίες σε ροζ αποχρώσεις, το οποίο θα κληρώσει δωροεπιταγή 200 ευρώ. 

 

Info

Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, 12:00-20:00

Ξενοδοχείο Hilton

Οδηγός Γεύσης