Το τρίτο κατά σειρά φεστιβάλ για την ανάδειξη της ελληνικής μικροζυθοποιίας διοργανώνει από τις 21 Μαΐου μέχρι τις 25 Ιουνίου η μπυραρία Barley Cargo. Κάθε Κυριακή στις 21:00 η μπυραρία προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει από κοντά τους ιδρυτές των Ελληνικών Μικροζυθοποιίων και να δοκιμάσει τις συνταγές τους συνοδεία παραδοσιακών εδεσμάτων και τοπικών προϊόντων της επαρχίας του κάθε μικροζυθοποιίου.

 

Βύνη, λυκίσκος, μαγιά, μικροφιλτράρισμα, πικράδα, διαυγές χρώμα, πλούσιο σώμα, υπόγλυκες νότες, απαλό άρωμα, διακριτική σπιρτάδα, φρουτώδης επίγευση, κρεμώδης αφρός, μεστή γεύση, φίνο καβουρδισμένο υπόστρωμα, τροπικά φρούτα, πιπεράτες πινελιές μπαχαρικών. Οι επιλογές είναι αμέτρητες.

 

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

21/5/17 Χάρμα (Χανιά)

28/5/17 Ληθένια (Τρίκαλα)

04/6/17 Magna (Ηλεία) 11/6/17 Στάλα (Γιάννενα)

18/6/17 Noctua (Αθήνα)

25/6/17 Sparta (Λακωνία)

 

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, Αθήνα