Έρχεται τον Ιούνιο o γαστρονομικός θεσμός Sani Gourmet

Στη διοργάνωση συμμετέχουν ανερχόμενοι σεφ που έχουν λάβει το πρώτο τους αστέρι Michelin

LIFOTEAM 4.4.2017 | 13:41

 

Η ετήσια γαστρονομική διοργάνωση, Sani Gourmet έρχεται φέτος στη Χαλκιδική, από τις 23 μέχρι τις 27 Ιουνίου,  φιλοξενώντας ταλαντούχους chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι έχουν ήδη κερδίσει υψηλού κύρους βραβεία και επαίνους, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τους αστεριού Michelin, αλλά και ανερχόμενων συναδέλφων τους που αναμένεται να λάμψουν σύντομα στο χώρο.

 

Οι πέντε ημέρες της διοργάνωσης θα περιλαμβάνουν “στάσεις” σε πολλές και διαφορετικές κουζίνες, από τις οποίες οι δέκα καλεσμένοι chef θα αντλήσουν έμπνευση για τη παρουσίαση των προτάσεών τους.

 

Στο official opening party, την Κυριακή 25 Ιουνίου, οι chef θα συνεργαστούν -ο καθένας στο δικό του workstation- για ένα δημιουργικό crescendo στην παρουσίαση γεύσεων, που οι καλεσμένοι θα απολαύσουν υπό τους ήχους μουσικής από γνωστούς Dj. Φέτος, για πρώτη φορά στο opening party, θα συμμετέχουν τα συνεργαζόμενα οινοποιεία του Sani Gourmet, παρουσιάζοντας τα βραβευμένα κρασιά τους.

 

Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης και λεπτομέρειες σχετικά με τους συμμετέχοντες chef θα ανακοινωθούν σύντομα. Info: http://www.sanigourmet.gr/.

 

Οδηγός Γεύσης