Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά

Μία λαχταριστή κινηματογραφική εμπειρία με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Έμμα Τόμσον και Ούμα Θέρμαν

LIFOTEAM 20.10.2015 | 15:26

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ο σεφ που τα έχει όλα… Ένας αληθινός καλλιτέχνης της κουζίνας με συναρπαστικό και ανεξέλεγκτο ταμπεραμέντο, που δεν φοβάται να παίξει με τη φωτιά προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στην κορυφή!

 

Σήμερα που το φαγητό έχει αναδειχθεί σε lifestyle εμμονή και αποθεώνεται από τους λεγόμενους foodies, οι σεφ χαρίζουν μοναδικές στιγμές οπτικής και γευστικής απόλαυσης και ανταγωνίζονται σε διασημότητα τους ροκ σταρ.

 

 

Σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες κουζίνες του πλανήτη επικρατεί πολεμικό κλίμα, αλλά αυτό για τον ταλαντούχο σεφ Άνταμ Τζόουνς δεν είναι πρόβλημα. Αντιθέτως, είναι αυτό που τον κάνει να νιώθει ότι ακριβώς εκεί ανήκει!

 

Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά

 

Ο Άνταμ τα είχε όλα – και τα έχασε. Το πρώην κακό παιδί των εστιατορίων του Παρισιού, που κέρδισε δύο αστέρια Michelin, νοιαζόταν μόνο για τη συναρπαστική έξαψη τού να δημιουργείς εκρήξεις γεύσης. Για να αποκτήσει το τρίτο αστέρι Michelin που θα τον βάλει αυτόματα στους δέκα κορυφαίους σεφ του πλανήτη, θα πρέπει να αφήσει πίσω τις κακές του συνήθειες και να πάρει στην ομάδα του τους καλύτερους, όπως την όμορφη Ελέν (Σιένα Μίλερ).

 

Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά

 

Σήμερα που το φαγητό έχει αναδειχθεί σε lifestyle εμμονή και αποθεώνεται από τους λεγόμενους foodies, οι σεφ χαρίζουν μοναδικές στιγμές οπτικής και γευστικής απόλαυσης και ανταγωνίζονται σε διασημότητα τους ροκ σταρ. «Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά» είναι ένας ύμνος στην αγάπη για το φαγητό και στη δύναμη των δεύτερων ευκαιριών, μια απολαυστική κομεντί που συνεχίζει τη σχέση πάθους του σινεμά με τον κόσμο της μαγειρικής.

 

Ακονίστε λοιπόν τα μαχαίρια σας μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, τη Σιένα Μίλερ, την Έμμα Τόμσον και την Ούμα Θέρμαν, γιατί από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου έρχεται η πιο λαχταριστή κινηματογραφική εμπειρία της χρονιάς…