Το "My friend Larry Gus" σε σκηνοθεσία Βασίλη Κατσούπη και παραγωγή της Heretic θα συμμετάσχει στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι, το σημαντικότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 11 Ιουλίου, στο τμήμα Documentary out of competition.

 

Από τη Βέροια και την Αθήνα έως την Νέα Υόρκη και το Μιλάνο, το "My friend Larry Gus" είναι ένα οδοιπορικό τεσσάρων χρόνων, που εξιστορεί το φλερτ ενός νέου ταλαντούχου μουσικού από την επαρχία, με τη μουσική, τη ζωή αλλά και το μεγάλο όραμα μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του καλύτερου του φίλου.

 

To 2010, η αμερικανική DFA Records, μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες παγκοσμίως (LCD Soundsystem, Hot Chip, κ.ά) ανακαλύπτει τον Larry Gus μέσα από το MySpace και του ζητά να γράψει ένα άλμπουμ για αυτούς. Ο Παναγιώτης δέχεται την πρόσκληση, εγκαταλείπει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Βαρκελώνη και επιστρέφει στη γενέτειρά του για να αφοσιωθεί στη μουσική του.