«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη σε χριστουγεννιάτικες online προβολές

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις online προβολές της τελευταίας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη.

LIFOTEAM 11.12.2020 | 16:48

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις online προβολές της «Μπαλάντας της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη. 

 

Η γκανγκστερική μαύρη κωμωδία του Γιάννη Οικονομίδη έκανε την επιτυχημένη πρεμιέρα της τον Μάρτιο, λίγες μέρες πριν από το πρώτο lockdown, και στη συνέχεια επανήλθε στα θερινά σινεμά το περασμένο καλοκαίρι, όπου σημείωσε επίσης μεγάλη επιτυχία.

 

Τώρα, η «Μπαλάντα», που κατά πολλούς είναι η καλύτερη ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη, πρόκειται να κάνει τη διαδικτυακή της πρεμιέρα σε πρώτη online προβολή 4Κ, από τις 25 έως και τις 27 Δεκεμβρίου, στο Viva.gr.

 

Σύνοψη

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

 

Πρωταγωνιστούν οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου, Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά

 

Μπορείτε να δείτε την ταινία και σε Ultra HD ποιότητα (4Κ), με δυνατότητα επιλογής αγγλικών υποτίτλων ή υποτίτλων για Κωφούς και Βαρήκοους.

Σημείωση: Με την αγορά οποιουδήποτε εισιτηρίου παρέχεται η δυνατότητα εισόδου στην προβολή με τον μοναδικό κωδικό του εισιτηρίου σας έως και 5 ώρες μετά την έναρξη.

Δείτε αναλυτικά τις ώρες των προβολών και προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το viva.gr.

Οδηγός Σινεμά