Κερδίστε διπλές προσκλήσεις και δείτε πρώτοι την ταινία «Οι Αόρατες»

Να πώς θα διεκδικήσεις μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere

LIFOTEAM 19.6.2019 | 17:45

Εσύ τι θα έκανες αν το σπίτι σου απειλούνταν με... κλείσιμο; Μια τρυφερή αλλά και ξεκαρδιστική κωμωδία δίνει την απάντηση μέσα από τη ματιά τεσσάρων διαφορετικών γυναικών.

 

 

Με απόφαση του Δήμου, το κέντρο υποδοχής άστεγων γυναικών Envol πρόκειται να κλείσει. Οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν μόνο τρεις μήνες στη διάθεσή τους για να επανεντάξουν στην κοινωνία, με κάθε τρόπο, τις γυναίκες που έχουν στη μέριμνά τους: πλαστογραφούν, καταφεύγουν στο ψέμα και προσπαθούν να βρουν οποιοδήποτε «μέσο» για να ανασταλεί η απόφαση. Για αυτό το διάστημα, τα πάντα επιτρέπονται, αρκεί οι γυναίκες να «σωθούν»!

 

Η κωμωδία του Λουί-Ζουλιέν Πετί, επίκαιρη όσο ποτέ, συνδυάζει το καυστικό κοινωνικό σχόλιο με το γέλιο, επιλέγοντας αληθινές άστεγες γυναίκες να συμπρωταγωνιστήσουν με την αφρόκρεμα του γαλλικού σινεμά. Η ταινία «Οι Αόρατες», σε σκηνοθεσία Λουί-Ζουλιέν Πετί, έχει ήδη σπάσει ταμεία στη Γαλλία μετά την προβολή της στο πλαίσιο του Γαλλόφωνου Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

 

Η Lifo και η WeirdWave σου δίνουν την ευκαιρία να δεις πρώτος το «Οι Αόρατες» σε μία αποκλειστική πρώτη προβολή τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 20:50 στον κινηματογράφο ΚΑΡΜΕΝ

 

Με αφορμή τις σημειώσεις μιας ντοκιμαντερίστριας, ο σκηνοθέτης Λουί-Ζουλιέν Πετί ήρθε αντιμέτωπος με την πιο ανθρώπινη, τραγελαφική, πραγματική πλευρά της ζωής των αστέγων γυναικών. Οι γυναίκες αυτού του βιβλίου ήταν εξαιρετικά πολυεπίπεδες, συγκινητικές και ενίοτε αστείες, παρά την τραγική τους πορεία. Κάπως έτσι αποφάσισε να τις βάλει στο επίκεντρο της νέας του ταινίας.

 

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις και δείτε πρώτοι την ταινία «Οι Αόρατες»

 

Μέσα από αστεία και συγκινητικά περιστατικά μπόρεσε να φτιάξει μια αισιόδοξη ταινία, γεμάτη ελπίδα με πυρήνα μια δεμένη ομάδα γυναικών που αλληλοϋποστηρίζονται και πολεμάνε χωρίς να νιώθουν καμία αυτό-λύπηση. Το χιούμορ της ταινίας είναι και η ασπίδα της. Περισσότερες από 150 άστεγες γυναίκες πέρασαν από casting για την ταινία ενώ μονάχα 2 από αυτές που επιλέχτηκαν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί! «Οι Αόρατες» αποτελούν φόρο τιμής σε αυτές τις γυναίκες που η κοινωνία διέγραψε καθώς και σε εκείνες που είναι καθημερινά δίπλα τους να τις στηρίζουν και τώρα έχεις την δυνατότητα να τις γνωρίσει και εσύ σε avant premiere!

 

Για να διεκδικήσεις μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις κάνε follow στον λογαριασμό της LiFO στο instagram (@lifomag) και στείλε direct message (DM) γράφοντας «ΟΙ ΑΟΡΑΤΕΣ» και το πλήρες ονοματεπώνυμό σου. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω DM στο Instagram.

 

Info

Avant premiere «Οι Αόρατες»

24 Ιουνίου 2019, 20:50

Κινηματογράφος ΚΑΡΜΕΝ (Κουσιανόφσκι και Παπαδά 40, Ελληνορώσων, από Κατεχάκη 37-39)