Δείτε πρώτοι το «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει» και κερδίστε ένα ρομαντικό γεύμα

Η LiFO σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι το «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει» την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα στον κινηματογράφο Δαναό

LIFOTEAM 4.2.2019 | 11:00

Υποψήφια για 3 βραβεία Όσκαρ και ούσα ήδη βραβευμένη με μία Χρυσή Σφαίρα, η νέα ταινία του Μπάρι Τζένκινς «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει» έρχεται τρία χρόνια μετά την επιτυχία του Moonlight, για να συστήσει αυτή τη φορά ένα ζευγάρι που θα αγωνιστεί για το «τι εστί αγάπη».

 

Με φόντο τη θορυβώδη Νέα Ορλεάνη, στις αρχές της δεκαετίας του '70, ο Τζένκινς αφηγείται τη συγκινητική ιστορία αγάπης του Tish και της Fonny, δυο ερωτευμένων νέων που θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουν την έννοια της αφοσίωσης, όταν εκείνος κατηγορηθεί άδικα για ένα έγκλημα που ποτέ δεν έκανε και εκείνη, ούσα έγκυος, θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του.

 

Δείτε πρώτοι το «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει» και κερδίστε ένα ρομαντικό γεύμα

 

Η LiFO σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι το «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει» την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα στον κινηματογράφο Δαναό (Κηφισίας 109, μετρό Πανόρμου).

 

Επιπλέον, οι τυχεροί νικητές που θα παρευρεθούν στην πρεμιέρα θα μπουν σε κλήρωση για ένα γεύμα δύο ατόμων αξίας 100 Ευρώ, το οποίο μπορούν να απολαύσουν την ίδια μέρα, αμέσως μετά τη λήξη της ταινίας, στο εστιατόριο 48 Urban Garden!

 

Δείτε πρώτοι το «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει» και κερδίστε ένα ρομαντικό γεύμα

 

Με επίκεντρο την Οδό Μπιλ στη Νέα Ορλεάνη όπου γεννήθηκε ο Louis Armstrong και άλλα μυθικά ονόματα της τζαζ, η ταινία αποτίνει έναν φόρο τιμής στον έρωτα που αντέχει στον χρόνο και υπερισχύει ακόμα και στις πλέον ανυπέρβλητες αντιξοότητες της καθημερινότητας.

 

Εκεί, η Tish (Kiki Layne) και ο Fonny (Stephen James) ζουν ερωτευμένοι, μα η ζωή τους θα ανατραπεί όταν εκείνος φυλακίζεται για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει. Η Tish ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και αγωνίζεται με τη βοήθεια του δικηγόρου και της οικογένειας της για να αποδείξει την αθωότητα του.

 

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του James Baldwin, μία διαχρονική και συγκινητική ιστορία αγάπης για τον δεσμό ενός ζευγαριού και τη δύναμη της αφροαμερικανικής οικογένειας σε μία σκληρή εποχή προκαταλήψεων και ρατσισμού.

 

 

H ταινία κυκλοφορεί στις 21 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

 

Για να διεκδικήσεις μία από τις 35 διπλές προσκλήσεις κάνε follow στον λογαριασμό της LiFO στο instagram (@lifomag) και στείλε direct message (DM) γράφοντας «ΟΔΟΣ ΜΠΙΛ» και το πλήρες ονοματεπώνυμό σου. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω DM στο Instagram.

 

Info

Avant premiere «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει»

14 Φεβρουαρίου 2019, 18:00 

Κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ (Κηφισίας 109, μετρό Πανόρμου)

 

Δείτε πρώτοι το «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει» και κερδίστε ένα ρομαντικό γεύμα