Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Aquaman»

Η DC αντεπιτείθεται με τον πιο υποτιμημένο σουπερήρωά της

LIFOTEAM 14.12.2018 | 12:58

Είσαι έτοιμος για μια βουτιά στα βαθιά; Η Warner Bros. Pictures και η θρυλική DC ζωντανεύουν τον Ατλάντειο σουπερήρωα Aquaman με τον εντυπωσιακό Τζέισον Μομόα να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους  Άμπερ Χερντ, Νικόλ Κίντμαν, Πάτρικ Γουίλσον και Γουίλεμ Νταφόε στο πλευρό του.

 

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Τζέιμς Γουάν παρουσιάζει μια καταιγιστική, επική περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή και πρωτόγνωρο υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών.

 

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία από τις καλύτερες ταινίες της θρυλικής DC με αύρα ωκεάνιας υπερπαραγωγής μυθικών διαστάσεων, που καθηλώνει με το εντυπωσιακό της θέαμα, χωρίς να χάνει σε χιούμορ και απολαυστικούς διαλόγους.

 

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Aquaman»


O μισός Ατλάντειος Άρθουρ Κέρι ξεκινά για το υποθαλάσσιο ταξίδι της ζωής του – μία επική διαδρομή που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να πραγματοποιήσει αυτό για το οποίο ήταν προορισμένος από τότε που γεννήθηκε... Να γίνει ο άξιος βασιλιάς της Ατλαντίδας που θα σώσει τον λαό και θα γίνει ήρωας!

 

Δεν πρόκειται μονάχα για μία ταινία δράσης αλλά για μία περιπέτεια με πολιτικές, οικολογικές και φυσικά, ρομαντικές προεκτάσεις, εξετάζοντας τη σχέση της ξηράς με τη θάλασσα, τη σημασία των γονιών στην ανατροφή ενός παιδιού, την αξία του να γνωρίζει κανείς τις ρίζες του αλλά και να διαγράφει το μέλλον του με θάρρος.

 

 

Για να σταματήσει τον πόλεμο που απειλεί το μέλλον της ξηράς και της θάλασσας, ο Άρθουρ πρέπει να πολεμήσει τον ίδιο του τον ετεροθαλή αδελφό, τον διψασμένο για εξουσία Ορμ καθώς και τον εκδικητικό Μπλακ Μάντα. Αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός του Άρθουρ είναι το παρελθόν του, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων της Ατλαντίδας που εκτέλεσαν την μητέρα του Ατλάνα.

 

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Aquaman»


«Είναι μία φρέσκια, μοντέρνα, κουλ, εντελώς διαφορετική ματιά στον Aquaman που ξεπερνά αυτό που βλέπουμε στα κόμικς, αλλά παραμένει πιστή την ίδια στιγμή» λέει η Άμπερ Χερντ. «Είναι παλικάρι, αλλά έχει αισθήματα και φόβους. Είναι καλός άνθρωπος, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι ενώνει δύο διαφορετικές κοινωνίες γιατί είναι Ατλάντειος και ο εκλεκτός. Αλλά αυτό που τον κάνει ανθρώπινο, ακόμα και ταπεινό, είναι ότι ξέρει ότι δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο» σχολιάζει ο Μομόα.

 

Η ταινία παίζεται στους κινηματογράφους

 

Η LiFO σε συνεργασία με την Tanweer χαρίζει 10 ανδρικά μπλουζάκια, 10 γυναικεία μπλουζάκια και 2 σάκους σε 22 τυχερούς αναγνώστες. Πάρε μέρος στον Instagram διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα από τα 22 συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Aquaman»!

 

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Aquaman»

 

Για να πάρεις μέρος κάνε follow στον λογαριασμό της LiFO στο instagram (@lifomag) και στείλε direct message (DM) γράφοντας «AQUAMAN» και το ονοματεπώνυμό σου. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω DM στο Instagram*

 

*Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της LiFO (Βουλής 22, 6ος όροφος, Αθήνα) εντός 15 ημερών από την ενημέρωσή μας για τη νίκη τους.

 

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Aquaman»