Μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, το «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» έρχεται δύο χρόνια μετά τα «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» και μας υπενθυμίζει πως ο κόσμος της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δεν τελείωσε με τον Χάρι Πότερ!

 

Η ταινία, που έκανε πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου, γεμίζει τη μία αίθουσα μετά την άλλη εισάγοντας όλο και περισσότερους στον μαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ! Σύμφωνα με τις στατιστικές, λοιπόν, είτε έχεις ήδη δει τη γεμάτη δράση και μαγεία ταινία, είτε αναμένεται να τη δεις πολύ πολύ σύντομα!

 

Στον ρόλο του μαγικοζωολόγου Νιουτ Σκαμάντερ βρίσκεται για μία ακόμα φορά ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν ενώ το αντίπαλόν του δέος εκπροσωπείται επάξια από τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του σκοτεινού μάγου Γκρίντελβαλντ. Η νέα προσθήκη είναι εκείνη του Τζουντ Λο που υποδύεται τον πολυαγαπημένο Ντάμπλντορ, στην πιο νεαρή ηλικία που τον έχουμε συναντήσει: πολύ πριν από την εποχή του Χάρι Πότερ και τη διεύθυνση του Χόγκουαρτς!

 

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ»

 

Στην περιπετειώδη διαδρομή του Σκαμάντερ μέχρι το Παρίσι, εμφανίζεται η Τίνα και η Κουίνι Γκόλντστιν καθώς και ο Τζέικομπ Κοβάλσκι, αγαπημένοι χαρακτήρες της πρώτης ταινίας, ενώ ανάμεσα στις νέες προσθήκες συγκαταλέγεται η εντυπωσιακή Ζόι Κράβιτζ ως Λίτα Λεστρέιντζ και ο Κάλουμ Τέρνερ ως Θησέας Σκαμάντερ!

 

Η LiFO σε συνεργασία με την Tanweer χαρίζει 10 σημειωματάρια και 10 διακοσμητικές μπάμπουσκες με το σκανταλιάρικο nifler σε 20 τυχερούς αναγνώστες. Πάρε μέρος στον Instagram διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα από τα 20 συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ»!

 

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ»

 

Για να πάρεις μέρος κάνε follow στον λογαριασμό της LiFO στο instagram (@lifomag) και στείλε direct message (DM) γράφοντας «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ» και το ονοματεπώνυμό σου. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω DM στο Instagram*

 

*Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της LiFO (Βουλής 22, 6ος όροφος, Αθήνα) εντός 15 ημερών από την ενημέρωσή μας για τη νίκη τους.