Το επίσημο λανσάρισμα των ολοκαίνουργιων Town Cinemas ήρθε να δώσει νέα πνοή στην κινηματογραφική διασκέδαση των κατοίκων του αθηναϊκού νότου – και όλων των επισκεπτών της αγαπημένης πιάτσας της Γλυφάδας, φυσικά.


Το spot κάθε άλλο παρά άγνωστο είναι και βρίσκεται στην καρδιά της γλυφαδιώτικης «περατζάδας»: Το πρώην Cinepolis στο mall της Ζησιμοπούλου ήταν για δεκαετίες κραταιά σινεφίλ δύναμη για τους νότιους και πλέον έχει ανανεωθεί από την Town Cinemas Management του Ομίλου Tanweer με τον καλύτερο δυνατό –τεχνολογικά και αισθητικά– τρόπο.

 

Είναι γεγονός: Τα νότια προάστια απέκτησαν επιτέλους το multiplex που τους αξίζει


«Το Cinepolis είναι το δεύτερο multiplex που άνοιξε στην Ελλάδα το 1997, είναι σημείο αναφοράς στο κλάδο του κινηματογράφου και ιδανικό για να δείξουμε πώς βλέπουμε την κινηματογραφική εμπειρία με την ανακαίνιση που υλοποιήσαμε» εξηγεί ο Γενικός Διευθυντής της Tanweer Γιάννης Καλφακάκος, χαρακτηρίζοντας το κοινό των νοτίων προαστίων «σύγχρονο, μοντέρνο, απαιτητικό, που εκτιμά την ποιότητα στη διασκέδαση».

 

Είναι γεγονός: Τα νότια προάστια απέκτησαν επιτέλους το multiplex που τους αξίζει


Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση, μπαίνοντας σε μία από τις τέσσερις αίθουσες των Town Cinemas (που είναι προσβάσιμες και από ΑμεΑ), είναι το ζεστό γαλάζιο χρώμα που κυριαρχεί στη διακόσμηση, με τη μορφή φωτισμών τόσο περιμετρικά όσο και πίσω από το πανί της οθόνης και στα πλάγια της αίθουσας. Τα άνετα δερμάτινα καθίσματα, τοποθετημένα σε μεγαλύτερη από τη συνήθη απόσταση μεταξύ των σειρών, αποπνέουν μια αίσθηση πολυτέλειας που σπάνια συναντάς σε σινεμά.

 

Είναι γεγονός: Τα νότια προάστια απέκτησαν επιτέλους το multiplex που τους αξίζει


Βέβαια, ο υπερσύγχρονος, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός είναι το μεγάλο «όπλο» των Town Cinemas: πρόκειται για το πρώτο multiplex που διαθέτει 4K laser σύστημα προβολής, αλλά και Dolby Surround σύστημα ήχου 7.1. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να σε πείσει να αφήσεις την άνεση του σπιτιού σου και να απολαύσεις μια ταινία με τον πιο σωστό τρόπο, στο περιβάλλον για το οποίο έχει δημιουργηθεί.

 

Εξάλλου, ο μαγικός κόσμος του κινηματογράφου είναι πραγματικά «μαγικός» μόνο μέσα στη σκοτεινή αίθουσα και μπροστά από τη μεγάλη οθόνη, και όσο κι αν αγαπάμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή την εμπειρία.

 

Είναι γεγονός: Τα νότια προάστια απέκτησαν επιτέλους το multiplex που τους αξίζει


Η απόλαυση όμως δεν τελειώνει εδώ: Πριν (ή μετά) την προβολή της ταινίας, μπορούμε να περιπλανηθούμε στη διασκεδαστική αίθουσα με VR games ή να προμηθευτούμε όσα πρόκειται να μασουλήσουμε από το μεγάλο, φιλόξενο κυλικείο. Το ποπ-κορν είναι φυσικά πάντα ολόφρεσκο και μυρωδάτο και δεν μπορείς να του αντισταθείς!


Ανυπομονώ να επιστρέψω για να εξερευνήσω και τις άλλες αίθουσες. Η Γλυφάδα μάλλον θα μπει στις top επιλογές μου για βόλτες τον φετινό χειμώνα.

 

Info

Town Cinemas

Ζησιμοπούλου 7, Γλυφάδα, 210 8944407

Οδηγός Σινεμά