Το βραζιλιάνικο θρίλερ «Neighbouring Sounds» στη ταράτσα του Bios

To «Sssh! Silent Movies» μας μεταφέρει στην πόλη Recife της Βραζιλίας

The LiFO team, 28.6.2018 | 13:30

Το Sssh! Silent movies, το οπτικοακουστικό πρότζεκτ προβολών και μουσικής επέστρεψε στην ταράτσα του Bios και φέτος είναι αφιερωμένο στις πόλεις του κόσμου.

 

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου το αφιέρωμα συνεχίζεται με το θρίλερ Neighbouring Sounds, του Kleber Mendonça Filho που μας μεταφέρει στην πόλη Recife της Βραζιλίας.

 

Η ζωή σε μία μεσοαστική γειτονιά της σημερινής πόλης Recife στη Βραζιλία, αλλάζει όταν τη φύλαξη της γειτονιάς αναλαμβάνει μία ιδιωτική εταιρεία security.  Η παρουσία της εταιρείας στη γειτονιά φέρνει ένα αίσθημα ασφάλειας αλλά και αγωνίας σε μία κοινωνία που ο φόβος κυριαρχεί.

 

Στο μεταξύ, η Bia παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών ψάχνει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει το συνεχές γάβγισμα του σκύλου του γείτονα. Μία αντανάκλαση της ιστορίας, της βίας και του θορύβου.

 

Το βραζιλιάνικο θρίλερ «Neighbouring Sounds» στη ταράτσα του Bios
Neighbouring Sounds (2012)

 

Sssh! Silent Movies

Τα Sssh! Silent Movies είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά.

 

Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

 

Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική!

 

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

 

Info

Bios Terrace

Ακουστικά: 2 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.15

Οδηγός Σινεμά