Για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στις 6,7, 13 και 14 Ιουλίου το πρώτο event διαδραστικού σινεμά έρχεται στην Αθήνα, στο Gazi Music Hall και μεταφέρει το κοινό στο καλοκαίρι του 1963 και στο σύμπαν του Dirty Dancing.

 

Το πρώτο immersive cinema experience που διοργανώνεται ποτέ στην Ελλάδα είναι ένα κράμα προβολής-παράστασης με 30 ηθοποιούς και χορευτές να αναπαριστούν επιλεγμένες και κομβικές σκηνές του επιτυχημένου μιούζικαλ, dancing acts, ζωντανή μουσική, DJs καθώς και φωτισμό αλλά και σκηνικά εμπνευσμένα από την ταινία που θα περιβάλλουν την οθόνη συμβάλλοντας στην εμπειρία των συμμετεχόντων, κάνοντάς τους κομμάτι της ταινίας.

 

Για 4 μόνο παραστάσεις το αθηναϊκό κοινό θα μεταφερθεί πίσω στο καλοκαίρι του 1963, στο Kellermans Resort, για μια διαδραστική εμπειρία μαζί με την Baby και τον Johnny.

 

Ζήσε το Dirty Dancing στις βραδιές διαδραστικού σινεμά που ξεκινούν στην Αθήνα
Το Dirty Dancing κυκλοφόρησε το 1987.


Το Dirty Dancing κυκλοφόρησε το 1987 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες box office επιτυχίες του σύγχρονου κινηματογράφου με πρωταγωνιστές τον Patrick Swayze και την Jennifer Grey. Το soundtrack (I've Had) The Time of My Life έχει βραβευτεί με Oscar.

Μετά το τέλος της παράστασης θα πραγματοποιηθεί θεματικό after party στην ταράτσα του Gazi Music Hall με θέα όλη την Αθήνα, παρέα με παγωμένα cocktails, μουσική και πολλά happenings.

 

Info

Cinema Alive

6,7 & 13,14 Ιουλίου

Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-13, 21 0342 8055

Ώρα: 20:30

Εισιτήριο: 10-18 ευρώ

Οδηγός Σινεμά