To Flirt του Hal Hartley στη ταράτσα του Bios

Η ίδια ερωτική ιστορία σε τρεις διαφορετικές πόλεις του κόσμου

The LiFO team, 11.6.2018 | 15:36

Το Sssh! Silent movies, το οπτικοακουστικό πρότζεκτ προβολών και μουσικής επέστρεψε στην ταράτσα του Bios και φέτος είναι αφιερωμένο στις πόλεις του κόσμου.

 

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου το αφιέρωμα συνεχίζεται με το «Flirt» του Hal Hartley. Στη ταινία του 1995 η ίδια ιστορία διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο και στο Τόκυο.

 

Στη Νέα Υόρκη, ο Bill παλεύει να αποφασίσει αν η σχέση του με την Emily έχει μέλλον, ενώ προσπαθεί να ακινητοποιήσει τον Walter, τον θυμωμένο σύζυγο μιας γυναίκας που ίσως και να την έχει ερωτευτεί.

 

Στο Βερολίνο, ο Dwight έχει μία παρόμοια εμπειρία με τον εραστή του, ενώ τα γεγονότα που τυχαίνουν στην Miho στο Τόκυο παίρνουν μία πιο δραματική τροπή.

 

Sssh! Silent Movies

Τα Sssh! Silent Movies είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά.

 

Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο της και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

 

Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική!

 

Info

Βios Terrace

Ακουστικά: 2 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.15

Οδηγός Σινεμά