Φανταστείτε τον Νίκολας Χουλτ (τον Beast των X-Men, που επίσης έχει αφήσει στίγμα στον πρόσφατο «Mad Max», ενώ θα τον δούμε και στο επερχόμενο «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου) να υποδύεται τον συγγραφέα του ίσως πιο αγαπημένου σας μυθιστορήματος σε μια ταινία με θέμα τη ζωή του. Το βάρος στις πλάτες του 27χρονου ηθοποιού είναι μεγάλο (ακόμα μεγαλύτερο, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι ένας Βρετανός καλείται να ενσαρκώσει έναν τόσο εμβληματικό Αμερικανό χαρακτήρα) και ανυπομονούμε εδώ και καιρό για το αποτέλεσμα.

 

Η βιογραφία του Τζ. Ντ. Σάλιντζερ είναι λοιπόν γεγονός και πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ. Στο «Rebel in the Rye» που παραφράζει τον τίτλο του πιο δημοφιλούς βιβλίου του Σάλιντζερ, «Catcher in the Rye» («Ο Φύλακας στη Σίκαλη»), θα δούμε τα μαθητικά του χρόνια στη Νέα Υόρκη, τη θητεία του στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και φυσικά θα φτάσουμε μέχρι τη συγγραφή και την κυκλοφορία του βιβλίου που έμελλε να γίνει ένα από τα πιο κλασικά αναγνώσματα του εικοστού αιώνα.

 

Στο καστ συναντάμε επίσης ονόματα όπως ο Κέβιν Σπέισι και η Σάρα Πόλσον, ενώ τα σκηνοθετικά ηνία κρατά, στο ντεμπούτο του στο σινεμά, ο Ντάνι Στρονγκ, συνδημιουργός του τηλεοπτικού «Empire», καθώς και σεναριογράφος των δύο τελευταίων «Hunger Games». Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Σάντανς, τον προηγούμενο Ιανουάριο, και ετοιμάζεται να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου.

 

 
Οδηγός Σινεμά