Πάρε και εσύ μέρος στις Νύχτες Πρεμιέρας

Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας κάνει κάλεσμα για εθελοντές

The LiFO team, 20.7.2017 | 11:27

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ξεκινά φέτος στις 20 Σεπτεμβρίου και κάνει ανοιχτό κάλεσμα για εθελοντές που θα ήθελα να πάρουν ενεργό μέρος στην διεξαγωγή του. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών, με την συμμετοχή σας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, καθώς και να ζήσετε την εμπειρία του Φεστιβάλ εκ των έσω.

 

Θα χρειαστούν: Υπεύθυνοι αιθουσών, Βοηθοί Παραγωγής, Βοηθοί Γραφείου Τύπου, Υπεύθυνοι για τη συνοδεία των επίσημων προσκεκλημένων του Φεστιβάλ. Απαραίτητα προσόντα: άριστη γνώση αγγλικών ή/και άλλης ξένης γλώσσας, όρεξη και κέφι για δουλειά, συνέπεια, υπευθυνότητα και διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια των ημερών του Φεστιβάλ και τις τελευταίες ημέρες προετοιμασίας του (11 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου).

 

Όσες/οι επιλεγούν θα διαπιστευθούν για όλους τους χώρους του Φεστιβάλ, θα γνωρίσουν από πολύ κοντά τον κόσμο προετοιμασίας και πραγματοποίησης ενός από τα μεγαλύτερα Κινηματογραφικά Φεστιβάλ στην Ελλάδα και θα λάβουν, μετά το πέρας των εργασιών τους, βεβαίωση συμμετοχής για κάθε χρήση.

 

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε εθελοντικά στο φεστιβάλ και να γίνετε μέλη της ομάδας, στείλτε με e-mail στη διεύθυνση [email protected] μέχρι τις 15/08/2017 με: ένα βιογραφικό που να περιλαμβάνει την ηλικία σας, τις ξένες γλώσσες που μιλάτε, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, την διαθεσιμότητά σας κατά τη διάρκεια του διαστήματος 11 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου και μία φωτογραφία

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

[email protected]

www.aiff.gr

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6061163

 

Οδηγός Σινεμά