Το εκρηκτικό πρώτο τρέιλερ του «Blade Runner 2049» μόλις κυκλοφόρησε

Επιστροφή στο ζοφερό μέλλον με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Denis Villeneuve

Newsroom, 8.5.2017 | 20:59

 

Το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου 'Blade Runner 2049' μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα από την Warner και είναι όσο εντυπωσιακό περιμέναμε.

 

Το Blade Runner 2049 σκηνοθέτησε ο Denis Villeneuve και έχει για πρωταγωνιστές τους Harrison Ford και τον Ryan Gosling να υποδύεται τον Officer K.

 

Σε πρώτο πλάνο κυριαρχούν τα εντυπωσιακά εφέ και το φουτουριστικό Λος Άντζελες ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε τους χαρακτήρες των Jared Leto, Ana De Armas, MacKenzie Davis, Sylvia Hoeks, Lennie James, Carla Juri, Robin Wright και Dave Bautista.

 

Το φιλμ αποτελεί συνέχεια της θρυλικής ταινίας που γύρισε ο Ridley Scott το 1982. Ο Forf θα επαναλάβει τον ρόλο του ντετέκτιβ Rick Deckard ο οποίος έχει εξαφανιστεί εδώ και 30 χρόνια από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην πρώτη ταινία. Ο Ryan Gosling θα τον βρει όταν μάθει για ένα μυστικό που είναι ικανό να καταστρέψει όλη την ανθρωπότητα.

 

Η μουσική που ακούγεται θυμίζει αυτή του Vangelis αλλά δεν είναι καθώς την υπογράφει ο Jóhann Jóhannsson που δήλωσε πρόσφατα ότι ήταν «μια πρόκληση μυθικών διαστάσεων».

 

 
Οδηγός Σινεμά