Κόλιν Φάρελ: Το επόμενο φιλμ του Λάνθιμου θα κάνει τον Αστακό να μοιάζει με παιδική ταινία

Ο ηθοποιός μιλά για την συνεργασία του με τον Έλληνα σκηνοθέτη στο νέο φιλμ «The Killing Of A Sacred Deer»

Newsroom, 14.1.2017 | 17:53

 

Ο Γιώργος Λάνθιμος που το 2016 πέτυχε να διαγράψει μια σαρωτική πορεία στις ΗΠΑ με τον «Αστακό» ετοιμάζεται φέτος να επαναλάβει την επιτυχία με το θρίλερ «The Killing Of A Sacred Deer» στο οποίο πρωταγωνιστεί η Νικόλ Κίντμαν. Ο βασικός αντρικός ρόλος παραμένει και σε αυτό το νέο εγχείρημα στον Κόλιν Φάρελ ο οποίος μίλησε πρόσφατα στο Indiewire για τη συνεργασία του με τον Έλληνα σκηνοθέτη.

 

«Το φιλμ "The Killing Of A Sacred Deer" θα κάνει τον "Αστακό" να μοιάζει με ταινία για παιδιά», δήλωσε ο Φάρελ προσθέτοντας πως αν θα έπρεπε να περιγράψει με μια λέξη την ταινία θα την χαρακτήριζε «ζοφερή».

 

«Αν μη τι άλλο, έχοντας δει τον "Κυνόδοντα" και τις "Αλπεις", ο "Αστακός" είχε μικρότερο κίνδυνο από ό, τι η πλειοψηφία των ταινιών που έχω κάνει, γιατί το έργο του είναι τόσο ισχυρό», είπε μιλώντας σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του ρόλου του στο Lobster.

 

«Ο Λάνθιμος, ο οποίος συν-έγραψε την ταινία μαζί με τον  Ευθύμη Φιλίππου, είναι κάποιος που ενδιαφέρεται για τα όρια του του ανθρώπου», λέει ο ηθοποιός. «Είναι κάποιος που ενδιαφέρεται για τη μοναξιά, το πώς μαθαίνουμε μέσα από το παράδειγμα και μέσω της παρατήρησης, τον τρόπο που θα ακολουθήσουμε ή θα σπάσουμε τους κανόνες και το αν οι κανόνες είναι καλοί ή κακοί για εμάς, προσθέτει ο Φάρελ για τον σκηνοθέτη.

 

 

 

 

Οδηγός Σινεμά