Ο Bobby Roth, γνωστός για τη σκηνοθεσία του Prison Break, του Lost και του Grey's Anatomy, έρχεται στη Στέγη

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής τηλεόρασης θα μας μυήσει στα μυστικά του κινηματογράφου και της τηλεόρασης

LIFOTEAM 20.9.2016 | 12:50

Ο Bobby Roth, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αμερικανική τηλεόραση που πιθανώς δεν έχετε ακούσει ποτέ, έρχεται στη Στέγη για δύο μέρες, για να μας μυήσει στα μυστικά του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

 

Στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2016, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάζει τον βραβευμένο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Bobby Roth, που είναι κυρίως γνωστός από τηλεοπτικές σειρές και επεισόδια όπως τα Prison Break, The Insiders, Lost, Grey's Anatomy, The Mentalist, Criminal Minds, Hawaii Five-0 κ.ά. καθώς και από τις ταινίες Heartbreakers, Circle of Power, The Boss' Son και Independence Day.

 

Εκτός όμως από τα 80 και πλέον τηλεοπτικά επεισόδια, τις 25 τηλεταινίες και τις 13 κινηματογραφικές ταινίες, ο Bobby Roth είναι επίσης ένας καταξιωμένος δάσκαλος που έχει δημιουργήσει πρωτότυπο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό, με τη μορφή σειράς ντοκιμαντέρ για σκηνοθέτες, σεναριογράφους και άλλους επαγγελματίες του κινηματογράφου, με τον τίτλο A Director Prepares.

 

Πρόκειται για 10 εικοσάλεπτα θεματικά επεισόδια που, εκτός από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα, συνιστούν και μια πολύ ενδιαφέρουσα ψυχαγωγική σειρά για κάθε σινεφίλ, ο οποίος μπορεί να δει από την «κλειδαρότρυπα» τα γυρίσματα και τους ηθοποιούς από τις αγαπημένες του σειρές και να μυηθεί στα μυστικά του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και, γενικότερα, στα παρασκήνια της οπτικοακουστικής βιομηχανίας.

 

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν τρεις μεγάλου μήκους ταινίες του και στις 30 Σεπτεμβρίου 10 εικοσάλεπτα θεματικά επεισόδια με τη μορφή ντοκιμαντέρ, όπου η κάμερα εισβάλλει στις πρόβες και τα γυρίσματα των πιο διάσημων αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών.

 

Πληροφορίες

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (Συγγρού 107, 210 900 5 800)

29 Σεπτεμβρίου 2016, 16:00

30 Σεπτεμβρίου 2016, 17:00

Μικρή Σκηνή

Η είσοδος είναι ελεύθερη και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά 1 ώρα πριν από την εκδήλωση.

Για τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία.

http://www.sgt.gr/gre/SPG1763