43ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Aπό 5 έως τις 21 Σεπτεμβρίου

LIFOTEAM 28.8.2014 | 13:54


 

Αφιερωμένο στο λογοτεχνικό και εικαστικό έργο του μεγάλου έλληνα ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη είναι το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που οργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου σε συνδιοργάνωση με τον ΟΠΑΝΔΑ και σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF.

 

Το Φεστιβάλ Βιβλίου, θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από 5 έως 21 Σεπτεμβρίου , όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανοιχτό για το κοινό, θα λειτουργήσει καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, έκθεση εικαστικών έργων του Ποιητή και παρουσίαση του πολυσήμαντου συγγραφικού του έργου. Άλλη μία τομή της φετινής διοργάνωσης αποτελεί η συνεργασία με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, το οποίο θα παρουσιάσει στον χώρο της έκθεσης, από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου το " Athens Garden Festival", πλημμυρίζοντας τον κήπο ακουστικές μουσικές των πόλεων που συνοδεύουν ζευγαρωτούς χορούς.

 

43ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο
Νάνος Βαλαωρίτης

 

Οι λάτρεις του βιβλίου και της μουσικής καλούνται να συναντηθούν, να γνωριστούν και να « χορέψουν με ένα βιβλίο στο χέρι». Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί πληθώρα εκδηλώσεων όπως, αφιερώματα, θεατρικά αναλόγια, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α.

 

 

43ο Φεστιβάλ Βιβλίου

5 - 21 Σεπτεμβρίου

Ζάππειο
Δευτ.-Σάβ.: 6 μ.μ.-11 μ.μ.

Κυρ.: 10.30 π.μ.-11 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

www.sekp.gr