Η τέχνη του design συναντά την ελληνική παράδοση στα πιο ζηλευτά «σουβενίρ» που έχεις δει! Αυτή είναι η GREEK BRAND NEW, μια έκθεση που αξίζει να μπει στην ατζέντα σου!

 

Η εμπορική έκθεση – θεσμός για τον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων που αναζητούν κάτι περισσότερο από το παραδοσιακό «σουβενίρ» έρχεται για 5η χρονιά στον Πολυχώρο Αθηναΐς, στις 11, 12 και 13 Ιανουαρίου 2019.

 

Tο meeting point του ελληνικού design και των επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου, η GREEK BRAND NEW, η έκθεση που αναβαθμίζει το παραδοσιακό προϊόν σε πολιτισμικό δώρο, αναμένεται να παρουσιάσει για μία ακόμα φορά ό,τι πιο καινούριο και πρωτοποριακό σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα σε όλο το φάσμα των εφαρμοσμένων τεχνών!

 

 


Στη φετινή διοργάνωση, 64 ελληνικά brands και designers με χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, είδη σπιτιού, ρούχα και αξεσουάρ ιδιαίτερου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας θα επαναπροσδιορίσουν την ταυτότητα του ελληνικού «σουβενίρ» αλλά και θα αναδείξουν, όπως κάθε χρόνο, το σύγχρονο ελληνικό design.

 

Αυτά είναι «σουβενίρ» που θα θες να αποκτήσεις και εσύ! Γίνε, λοιπόν, «τουρίστας» στην πόλη σου και δες τα όλα στην GREEK BRAND NEW.

 

Η GREEK BRAND NEW απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού, ιδιοκτήτες καταστημάτων και υπεύθυνους αγορών πολυκαταστημάτων, ξενοδοχείων και μουσείων και greek concept stores, που θέλουν να ξεχωρίσουν. Βρες την πρόσκλησή σου εδώ.

 

 

 

 


Info

Greek Brand New

Αποκλειστικά για εμπόρους και media 

Πολυχώρος Αθηναΐς (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός)

Ωράριο: 10:00 - 20:00

Τις ημέρες και ώρες της έκθεσης θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια με mini bus, από τον σταθμό του μετρό Μεταξουργείο.