Το Canaves Oia Epitome, το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου ξενοδοχείων Canaves Oia της οικογένειας Χαϊδεμένου το οποίο άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγους μήνες, έχει την χαρά και την τιμή να υποδεχτεί τη Δευτέρα 6 Αυγούστου και για μία μόνο βραδιά, τον σεφ Θοδωρή Παπανικολάου σε ένα μοναδικό four hand menu με τον executive σεφ του ξενοδοχείου Τάσο Στεφάτο!

 

Από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του, ο Θοδωρής Παπανικολάου είναι ένας σεφ με πολύ ηχηρή μαγειρική άποψη και γαστρονομικό αποτύπωμα. Μαγειρικά ανδρώθηκε στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στο εστιατόριο Ora d’ Aria της Τοσκάνης, όπου και αποκόμισε σημαντικές παραστάσεις, ενώ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο εστιατόριο «Σελήνη» της Σαντορίνης, κερδίζοντας βραβεία και διακρίσεις. Σήμερα, τον συναντάμε στο εστιατόριο Parla της Κηφισιάς, που μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας του έκλεψε ήδη τις εντυπώσεις.

 

Η μαγειρική του φημίζεται για τον ιδιαίτερο της χαρακτήρα, την δημιουργικότητα και τη φινέτσα της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια βαθιά νόστιμη αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη κουζίνα, η οποία πατάει με απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην χαραγμένη μνήμη και στο σύγχρονο μαγειρικό γίγνεσθαι, αποκαλύπτοντας έτσι το αυθεντικό του ταλέντο.

 

Ο Θοδωρής Παπανικολάου μαγειρεύει μαζί με τον Τάσο Στεφάτο στο Canaves Oia Epitome
Το Canaves Oia Epitome

 

Δευτέρα 6 Αυγούστου

Ώρα 8 μμ

Ξενοδοχείο Canaves Oia Epitome | Αμμούδι  Οίας | Σαντορίνη

Elements Restaurant by Canaves Oia Epitome

 Chef| Θοδωρής Παπανικολάου

Chef| Τάσος Στεφάτος

 

Μενού

Amusebouche

Ταρτάρ σκορπίνα | κακαβιά

 

SourdoughBread

Προζυμένιο ψωμί | Αυγοτάραχο με βούτυρο ελληνικού καφέ

 

CrabCocktail

Βασιλικό καβούρι | πίκλα κατσούνι | αγγούρι & τζιν

 

DryAgedScallops

Χτένια | λάχανο | γρανίτα από φύκια

 

SorryNemo

Μπαρμπούνι | Σουπιά | Αυγολέμονο αχινού

 

Capon

Δέρμα γαρίδας | ντολμαδάκια μυδοπίλαφο

 

SeaBass

Κρούστα ψωμιού | κρέμα φασολάδας | ταραμοσαλάτα | χαβιάρι Ossetra

 

Pre dessert

 

Summer memories

Γεύσεις & Υφές από Λεμόνι

 

 

Τιμή Μενού: 130 Ευρώ

Wine Pairing (προαιρετικά): 60 Ευρώ

Απαιτείται κράτηση στο τηλ.: 22860 72499