Μια πρόταση που αποδείκνυε πως το Χόλιγουντ έχει στερέψει οριστικά από νέες ιδέες, το ριμέικ του Jumanji αποδείχθηκε τελικά χρυσοφόρο, αλλάζοντας lοοκ για να είναι πιο ταιριαστό στη ψηφιακή εποχή μας.

 

Η οικογένεια μετατράπηκε σε μια παρέα αταίριαστων εφήβων, τα avatar τους δούλεψαν καλά και ο Ντουέιν Τζόνσον έδειξε για μια ακόμη φορά την άμεση επαφή που έχει με το ταβάνι του box-office. To σίκουελ της απρόσμενης αυτής επιτυχίας κρατά τη συνταγή και πλαισιώνει την ομάδα με ηλικιωμένους που θέλουν να ξανανιώσουν παιδιά (Ντάνι Ντε Βίτο και Ντάνι Γκλόβερ στους αντίστοιχους ρόλους) και ο Τζέικ Κάσνταν κατορθώνει να κρατήσει ακόμη καλύτερες ισορροπίες ανάμεσα σε χιούμορ, περιπέτεια και εμφανή CGI, δίνοντας μικρό προβάδισμα στο πρώτο χάρη και στους ψημένους από το πρώτο φιλμ Τζόνσον και Μπλακ.

 

Το αποτέλεσμα είναι μια αξιοπρεπέστατη οικογενειακή περιπέτεια, που δε νοιάζεται να βγει από το focus group για το οποίο σχεδιάστηκε, με δημιουργικές και αφηγηματικές εμπνεύσεις που προδίδουν ότι το franchise αυτό θα συνεχιστεί