Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αραιώσει τις εμφανίσεις της στο σινεμά, σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία, και φροντίζει ώστε η επιστροφή της να γίνεται στα ασφαλή νερά μιας κομεντί παρεξηγήσεων, με σενάριο που ξεπερνά με ευκολία το κάθε εμπόδιο για να ικανοποιήσει τα θέλω των πρωταγωνιστών του.

 

Το θέμα που θίγει υφίσταται στη σύγχρονη επαγγελματική αρένα και αφορά το πόσο αξιόπιστο μέγεθος για την αποτελεσματικότητα ενός στελέχους είναι τα πτυχία του.

 

Η Λόπεζ υποδύεται μια ικανή υπάλληλο ενός πολυκαταστήματος που έχει φτάσει σε επαγγελματικό αδιέξοδο, καθώς είναι πολύ καλή για τη δουλειά που κάνει αλλά δεν φρόντισε να αποκτήσει τα εχέγγυα για να βρεθεί στο επόμενο επίπεδο. Εκεί εμφανίζεται ο ανιψιός της, που «πειράζει» το βιογραφικό της, στέλνοντάς την αμέσως στα υψηλά κλιμάκια μιας μεγάλης εταιρείας.

 

Προφανώς όλα παρουσιάζονται χωρίς τον παραμικρό κόπο αληθοφάνειας, η οποία εξαφανίζεται χάρη σε μια σειρά από συμπτώσεις, συνηθισμένο φαινόμενο σε ανάλαφρες ταινίες που ποντάρουν σχεδόν αποκλειστικά πάνω στην εικόνα του σταρ τους.

 

Έτσι, περισσότερο βλέπουμε μια ταινία της Λόπεζ για τη Λόπεζ, που ανεβαίνοντας απαστράπτουσα τα σκαλιά της επιτυχίας και αντιδρώντας ως έφηβη σε αστείες σκηνές, δείχνει σε κοινό και παραγωγούς ότι δεν έχει μεγαλώσει αρκετά για να θεωρείται ξεγραμμένη ως μέγεθος.