Είμαστε όλοι κηπουροί σκέψεων, ιδεών κι εμπειριών. Η εκδήλωση και φωτογραφική έκθεση "Gardens of My Mind" στοχεύει να ταξιδέψει τους καλεσμένους στους κήπους ενός μυαλού που - όσο κι αν έχει ταλαιπωρηθεί, έχει μάθει να μην αυτολογοκρίνεται. Κι αυτή είναι η ομορφιά του.

 

Στις 10 Οκτώβρη 2019 γιορτάζουμε την 27η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Η Σάρα Άννα Ψάλτη-Helbig (Sarah P.) σας προσκαλεί στην πρώτη εκδήλωση στα πλαίσια των δράσεων EraseRestart για την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος.

 

Η εκδήλωση "Gardens of my Mind" έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από τα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία και την ενίσχυση του φορέα ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ και πιο συγκεκριμένα των οικοτροφείων "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ι" & "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΙΙ". Θα μιλήσουν η ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Γεωργία Μιχαλαριά (Athens Therapy) κι οι εκπρόσωποι των οικοτροφείων της ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ Ροδάνθη Μποντόζη και Δημήτρης Κίτσος.

 

Θα ακολουθήσει η έναρξη της έκθεσης "Gardens of my Mind" και ένα DJ set από τη Sophie Sarigiannidou (Marsheaux). Στα πλαίσια της έκθεσης παρουσιάζουν οι νέες φωτογράφοι Brinkley Capriola, Colette Pomerleau, Marie Weikopf και Φωτεινή Χώρα.