Προϊόν συνεργασίας τριών επιμελητριών, της Λουΐζας Καραπιδάκη, της Κλεοπάτρας Φατούρου και της Elisabeth Romberg, η ομαδική εικαστική έκθεση παρουσιάζει έργα καλλιτεχνών από την Ελλάδα, τη Νορβηγία, την Σουηδία και την Γαλλία.

 

Πρόκειται για τους: Charles Fréger, Elisabeth Haarr, François L’Hotel, Charlotte Lindsay, Γιάννη Αδαμάκη, Αλεξάνδρα Αθανασιάδη, Χρύσα Βέργη, Γιώργο Γιώτσα, Μαρία Γρηγορίου, Αφροδίτη Λίτη, Καλλιρρόη Μαρούδα, Μαρία Μάστορη, Δημήτρη Ντάσιο, Ελένη Τζάτζαλος.

 

Οι επιμελήτριες της έκθεσης ζήτησαν από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες να σκεφτούν τι είναι αυτό που θίγει ιδιαίτερα τον καθένα προσωπικά και πώς μπορούν  να το χειριστούν θωρακίζοντας τον εαυτό τους από τη φθορά και τον πόνο που μπορεί να τους προκαλέσει.

 

Δημιούργησαν έτσι τις δικές τους «πανοπλίες», τις δικές τους αμυντικές τεχνικές και τις παρουσιάζουν στο κοινό ως αναφορά στις επιθέσεις που δεχόμαστε καθημερινά από τη βία που μας περιβάλλει αλλά και στον εσωτερικό πόλεμο που βιώνει ο καθένας μας όταν έρχεται αντιμέτωπος με τις προσωπικές του φοβίες και αδυναμίες.