Θα ήταν αδιανόητο να θεωρεί κανείς πως οι καλλονές στις διαφημιστικές καμπάνιες εσωρούχων δεν περνάνε από τα χεράκια του ατελιέ για τις ατέλειες. Το photoshop το οποίο κάνει θαύματα, έχει πια προχωρήσει τόσο πολύ που ενίοτε είναι σχεδόν αόρατο ή τουλάχιστον αρκετά πειστικό.

 

Αλλά, όπως όλα, θέλει προσοχή!

 

Τελευταίο θύμα απροσεξίας είναι η Victoria's Secret η οποία φημίζεται για τα καλλίγραμμα κορμιά στις καμπάνιες της. Αυτή όμως τη φορά εξέθεσε, μάλλον από λάθος, το μυστικό της. Η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω δημοσιεύτηκε - και μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το ποστ παραμένει - στο Facebook page της εταιρείας. Από τη μέση και πάνω, όλα πάνε καλά. Από τη μέση και κάτω, και προς τα αριστερά αρχίζουν τα προβλήματα... Οι γλουτοί!

 

 

 

Η φωτογραφία έγινε όπως ήταν αναμενόμενο αμέσως αντιληπτή από χρήστες των social media που έσπευσαν να σχολιάσουν τη γκάφα αλλά και να επικρίνουν την εταιρεία για τις εξωφρενικές μεταμορφώσεις που γίνονται στα μοντέλα μέσω της ψηφιακής επεξεργασίας.

 

Το Business Insider το οποίο απορεί που η φωτογραφία είναι ακόμη δημοσιευμένη, μετά από τόσες μέρες ενώ έχει ζητήσει σχόλιο από την εταιρεία χωρίς να έχει υπάρξει ανταπόκριση. 

 

 

 

Και στο παρελθόν πάντως, η Victoria's Secret έχει ξαναδώσει δείγματα απροσεξίας και υπερβολής.