Tι συμβαίνει με το πορνό το Πάσχα;

Tι συμβαίνει με το πορνό το Πάσχα; Facebook Twitter
0

Μπορεί στην Ελλάδα η κορύφωση του Πάσχα να ξεκινά από σήμερα, αλλά την περασμένη Κυριακή, το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη γιόρτασε ήδη το καθολικό Πάσχα και από σήμερα επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς. 

Παραδοσιακά και ένεκα των ημερών, υπάρχει μια αποχή από τις απολαύσεις και οι πιστοί καλούνται να νηστέψουν και να ακολουθήσουν το κατανυκτικό πρόγραμμα της μεγαλύτερης γιορτής του Χριστιανισμού. Kανονικά αυτό συνεπάγεται και λιγότερο έως καθόλου πορνό! 

Ωστόσο τα φετινά στατιστικά του Pornhub, της μεγαλύτερης ιστοσελίδας πορνογραφικού περιεχομένου στον κόσμο, δείχνουν μεν μια πτώση στην κίνηση, αλλά αποκαλύπτουν και το εορταστικό mood των χρηστών.

Καθ΄όλη την Μεγάλη Εβδομάδα οι επισκέψεις σημείωσαν πτώση, αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Pornhun Ιnsights, η κίνηση μόνο δραματικά μειωμένη δεν ήταν. Αυτό που μάλλον κάνει τη διαφορά για ακόμη μια χρονιά, είναι το περιεχόμενο το οποίο κινήθηκε σε ρυθμό Πάσχα...

Αναλυτικότερα: Τα "Πασχαλινά Κουνελάκια" είχαν και πάλι την τιμητική τους.¨Οι αναζητήσεις για βίντεο με κοστούμια εμπνευσμένα από το εορταστικό κλίμα και θεματολόγια Πασχαλινή βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας. Όμως ακόμη πιο ανίερες φαντασιώσεις έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους με τους χρήστες να ψάχνουν για σεξ σε εκκλησίες, καλόγριες, καθολικά συμπλέγματα κτλ.

Το γράφημα παρουσιάζει τις δημοφιλέστερες λέξεις-κλειδιά στις αναζητήσεις για πορνό κατά την Μεγάλη Εβδομάδα"

Tι συμβαίνει με το πορνό το Πάσχα; Facebook Twitter

Ποιες είναι όμως οι χώρες που τηρούν τον θρησκευτικό χαρακτήρα και απέχουν από το πορνό, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας; Σύμφωνα με το γράφημα του Pornhub Insights αυτές είναι οι 20 με την μεγαλύτερη κίνηση παγκοσμίως και στον πίνακα παρουσιάζεται η συμπεριφορά των πιστών στο πορνογραφικό περιεχόμενο.

Στην πρώτη κάθετη σειρά εμφανίζεται το ποσοστό της συνολικής πτώσης στην κίνηση και ακολουθούν οι μέρες της Μ. Παρασκευής, και της Κυριακής του Πάσχα. Στην τελευταία σειρά διακρίνεται πώς μια μέρα μετά το Πάσχα οι ρυθμοί στα πληκτρολόγια αρχίζουν σταδιακά να επιστρέφουν σε κανονικά επίπεδα.

Tι συμβαίνει με το πορνό το Πάσχα; Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ