Κοίτα ποιός μιλάει;

Κοίτα ποιός μιλάει; Facebook Twitter
8

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ρούχων Abercrombie & Fitch αντιμετωπίζει έντονη κριτική και κοροϊδία. Η αιτία ήταν μια συνέντευξή του όπου υποστήριξε την πολιτική της εταιρείας να πουλάει ρούχα σε μεγέθη που αποτρέπουν τους πελάτες με παραπανίσια κιλά, η οποία έφτασε στην πρώτη σελίδα του Reddit. Ο αναλυτής λιανικού εμπορίου του Business Insider, Robin Lewis, πιστεύει ότι ο Jeffries προσπαθεί μεθοδικά να αποκλείσει υπέρβαρους πελάτες.


Ο Jeffries το 2006 δήλωσε στο Salon ότι η εταιρεία σκόπιμα λειτουργεί αποτρεπτικά για ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων και ότι ελπίζει νε προσελκύει μόνο τα «κουλ παιδιά, που είναι δημοφιλή και έχουν πολλούς φίλους».


Οι χρήστες του Reddit αντέδρασαν αμέσως σχολιάζοντας την εμφάνιση του ίδιου του Jeffries.

Κοίτα ποιός μιλάει; Facebook Twitter
Κοίτα ποιός μιλάει; Facebook Twitter
Κοίτα ποιός μιλάει; Facebook Twitter
Κοίτα ποιός μιλάει; Facebook Twitter
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι οι δηλώσεις του... κάνουν εντύπωση.Δηλαδή τι πιστεύατε μέχρι χθες;Υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι οι μεγαλύτερες φίρμες και οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές ρούχων με τα ανορεξικά μοντέλα στους καταλόγους και τις επιδείξεις τους στόχευαν ποτέ στους ανθρώπους με παραπανίσια κιλά;Και γι'αυτό δεν καταλαβαίνω την επίθεση σε αυτόν για το πώς είναι εμφανισιακά. Εξ άλλου, ο τύπος βγάζει λεφτά όχι από τη μούρη του αλλά από τα προϊόντα του και τον τρόπο που τα προωθεί.Το γεγονός πως τόσα χρόνια η Abercrombie & Fitch βγάζει τα κέρατά της με τον τρόπο που προωθεί τα προϊόντα της, προσωπικά για εμένα, λέει πολλά περισσότερα (και πιο σημαντικά) από το τι θα πει ο εκάστοτε διευθυντής ή ό,τι άλλο της.Αντί να κάνουμε επίθεση στη γενικότερη φιλοσοφία της μόδας που λέει πως αν δεν έχεις τις τέλειες αναλογίες είσαι ένα τίποτα, τα βάζουμε με έναν βλάκα που είπε αυτό που όλοι ξέρουμε αλλά κάνουμε πως δεν ξέρουμε...Στρουθοκαμηλισμός μέχρι τέλους.
Δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι, την ίδια στιγμή που φαντασιώνονται πως είναι οι μεγαλύτεροι δημοκράτες στον κόσμο. Απλά, όταν δηλώνεις ανοιχτά τέτοια πράγματα, είσαι ανίκανος να διοικήσεις εταιρεία.
Λέω κι εγώ....δεν θα βρεθεί κάποιος μίζερος να εμπλέξει την χυδαιότητα της πολιτικής με αυτό το θέμα? Ε ΝΑΙ!! Σιγά που δεν θα βρισκόταν! And the Oscar of Stupidity goes to...YOUUUUUUUU!!!! Τα συγχαρητήριά μου! Είσαι ο πρώτος Μίζερος του θέματος!!!!!