Η Grumpy Cat, βλοσυρή και σνομπ, στα γραφεία του Time

Η Grumpy Cat, βλοσυρή και σνομπ, στα γραφεία του Time Facebook Twitter
2

Η Grumpy Cat, η γάτα με το μονίμως βλοσυρό βλέμμα, είναι πλέον ένα από τα πιο διάσημα ζώα του πλανήτη. Το "αξιαγάπητο" τετράποδο βρέθηκε για φωτογράφηση στα γραφεία του περιοδικού Time στο Μανχάταν, την προηγούμενη Παρασκευή.

Η Grumpy Cat, βλοσυρή και σνομπ, στα γραφεία του Time Facebook Twitter

Η συνοδεία της θα ήταν ζηλευτή από πολλούς celebrities. Η Tardar Sauce, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έφτασε με την ιδιοκτήτριά της Tabatha Bundesen και τον αδερφό της Bryan, που είναι ο υπεύθυνος για τη φήμη της, αφού ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία στο Reddit τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ είχε επισκεφθεί την αδερφή του στην Αριζόνα.

Αστραφτερά μπλε μάτια, γυαλιστερό λευκό και καφέ τρίχωμα, μικροσκοπικό σώμα και φυσικά το μόνιμο κατσούφιασμα, που οφείλεται σε ένα είδος νανισμού των αιλουροειδών, έκαναν την μόλις 11 μηνών Grumpy να ξεχωρίσει αμέσως. Έκτοτε αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πάμπολλα μιμίδια δημιουργώντας τεράστιο hype, απέκτησε το δικό της site, ενώ το αυθεντικό βίντεό της στο YouTube έχει ξεπεράσει τις 8 εκατομμύρια προβολές. Ακολούθησαν φωτογραφήσεις, συμμετοχές σε διαφημιστικές καμπάνιες, εμφανίσεις στην αμερικανική τηλεόραση σε σόου μεγάλης τηλεθέασης, ενώ πρόσφατα περισσότεροι από 600 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και celebrities όπως ο μουσικός Andrew W.K. ή ο Ian Somerhalder του Lost, σχημάτισαν ουρές για να φωτογραφηθούν μαζί της στο φεστιβάλ South by Southwest στο Όστιν.

Πλέον αποτελεί πρόσωπο της διαδικτυακής καμπάνιας των ζωοτροφών Friskies «Will Kitty Play with It?». Το Time λοιπόν δεν άργησε να την καλέσει για φωτογράφηση. Οι υπεύθυνοι του κόνσεπτ την έβαλαν να ποζάρει με μερικά από τα πιο γνωστά παλιότερα εξώφυλλα με ζώα - τα οποία φυσικά δε φάνηκαν να της φτιάχνουν τη διάθεση. Εξάλλου η Grumpy Cat απλά αρέσκεται να φωτογραφίζεται: «Είναι κουλ με τη δόξα. Νομίζω ότι χάρηκε πολύ που ήρθαμε στη Νέα Υόρκη. Την ώρα που έφτιαχνα βαλίτσες, ήρθε στο δωμάτιό μου, που δεν το συνηθίζει, μύριζε την τσάντα μου και με κοιτούσε θέλοντας να μου πει "θα με πάρεις μαζί, σωστά"; Μάλλον δεν είχε καταλάβει ότι αυτή ήταν ο λόγος του ταξιδιού», αναφέρει η ιδιοκτήτρια Tabatha που εργάζεται ως σερβιτόρα αλλά έχει πάρει ένα μήνα άδεια για να συνοδεύσει τη γάτα της στις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις.

Η Grumpy Cat, βλοσυρή και σνομπ, στα γραφεία του Time Facebook Twitter

Όταν η Tardar Sauce δεν κάνει χαμό στο Facebook, το Twitter και το Tumblr, της αρέσει να λιάζεται, να κοιμάται και να παίζει με τον αδερφό της τον Pokey, που έχει επίσης νανισμό. Εν τέλει όμως, το όνομά της είναι ενδεικτικό του χαρακτήρα της; Είναι όντως «γκρινιάρα»; «Όχι ιδιαίτερα. Ο Pokey είναι περισσότερο. Η Grumpy είναι χαρούμενη», εξηγεί η Tabatha.

Όπως και να 'χει, αυτό το μόνιμο κατσούφιασμα χαρίζει απλόχερα χαμόγελα και το βιτριολικό χιούμορ που συνοδεύει τα μιμίδια μάλλον κάνει καλό ακόμα και στην υγεία. Ο Bryan αναφέρει μια σχετική ιστορία: «Μια κυρία στο Τέξας μας είπε ότι η Grumpy ήταν μέρος της θεραπείας της για τον καρκίνο. Κάθε πρωί πριν πάει για χημειοθεραπεία, χάζευε φωτογραφίες της γάτας για να νιώσει καλύτερα. Η υγεία της έχει βελτιωθεί.»

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
"η ιδιοκτήτρια Tabatha που εργάζεται ως σερβιτόρα αλλά έχει πάρει ένα μήνα άδεια για να συνοδεύσει τη γάτα της στις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις", που να το πει και να την παρουν στα σοβαρά;;;