Ο σκύλος σου σ' αγαπάει και σου το δείχνει

Ο σκύλος σου σ' αγαπάει και σου το δείχνει Facebook Twitter
1

Σε συνέχεια του άρθρου «Τελικά η γάτα σου σε αγαπάει και σου το δείχνει» θα ήταν άδικο να μην γραφτεί ένα άρθρο αφιερωμένο στους σκύλους. Ποιοι είναι οι τρόποι με τους οποίους ο σκύλος σου σού δείχνει την πιστή και ανιδιοτελή αγάπη του;

1. Κλαίει υστερικά όταν φτάνεις σπίτι όσο και να έχεις λείψει, έστω και λίγα λεπτά.

2. Σου γλύφει την μούρη. Kαι όχι δεν είναι αηδιαστικό ή ανθιυγιεινο είναι πολυ γλυκό και μάλλον η γλώσσα το ίδιο απολεπιστική με αυτή της γάτας.

3. Πηδάει πάνω σου και σου αφήνει μελανιές. Αυτά είναι σημάδια αγάπης.

4. Θέλει να έχει συνέχεια κάτι δικό σου. Παίρνει τις κάλτσες σου, τα εσώρουχα και τα παπούτσια σου στο κρεβάτι μαζί του. Αν σου έχει τύχει να έχουν έρθει φίλοι στο σπίτι και ο σκυλος σου να τους υποδέχεται με το σουτιέν σου στο στόμα του, αυτό είναι αγάπη.

5. Πηδάει συνέχεια πάνω σου και ζητάει να τον/την πάρεις στα χέρια. Αυτό δεν το κάνει για να τραβήξει την προσοχή το κάνει γιατί η περιοχή του προσώπου σου που τρελαίνεται να γλύφει βρίσκεται μακριά.

Ο σκύλος σου σ' αγαπάει και σου το δείχνει Facebook Twitter

6. Διώχνει τον/την σύντροφό σου από το κρεβάτι. «Ποιος/ποια είναι αυτή που αγγίζει τον άνθρωπό μου; Φύγε από εδώ αμέσως!»

7. Σου τρώει το χαλί. Το κάνει για να σου δείξει ότι μπορείς και καλύτερα στην διακόσμηση.

8. Τρέχει για να πιάσει την μπάλα που του πετάς στο πάρκο. Ο σκύλος είναι ένα ένα έξυπνο και σύνθετο ζώο. Θα προτιμούσε να κυνηγάει τα φύλλα ή να απολαμβάνει τον δροσερό αέρα. Αλλά δεν θέλει να σου χαλάσει το χάτιρι ξέρει πόσο χαίρεσαι όταν σου φέρνει το μπαλάκι.

9. Θέλει να μπει στο μπάνιο μαζί σου. Εντάξει αυτό μπορεί να μην το κάνουν όλα τα σκυλιά.

10. Σε ξυπνάει το πρωί. Το κάνει για σένα για να μην αργήσεις στην δουλειά.

11. Σου χαμογελάει. Ναι, και όμως είναι αλήθεια τα σκυλιά μπορεί να σου χαμογελάνε και γιατί όχι άλλωστε αφού για αυτά είσαι απλά υπέροχος/η.

12. Εγκρίνει τα ραντεβού σου. Αν έχεις αμφιβολίες για το καινούριο σου φλερτ γνώρισε τον/την στον σκύλο σου. Δεν υπάρχει πιο ασφαλής τρόπος από το να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι, ο σκύλος σου θα δει τα ελαττώματά του πιο γρήγορα από σένα.

13. Θέλει συνέχεια να σου κάνει αγάπες ακόμη και όταν κάνεις μια δύσκολη στάση στην γιόγκα ή προσπαθείς να τελειώσεις ένα άρθρο γιατί λήγει η προθεσμία (όπως εγώ τώρα).

14. Σε ακολουθεί παντού. Ακόμη και στην τουαλέτα. Ειδικά στην τουαλέτα.

15. Κάθεται στα γόνατά σου. Είτε κάθεσαι στο τραπέζι για να φας, βλέπεις τηλεόραση, ή γράφεις στον υπολογιστή ο σκύλος σου σού ζητάει να τον σηκώσεις και να τον βάλεις στα γόνατά σου για να επιβλέπει την κατασταση ή για να ζητήσει φαΐ.

Ο σκύλος σου σ' αγαπάει και σου το δείχνει Facebook Twitter

16. Καθεται και σε περιμένει στο παράθυρο όταν ξέρει ότι όπου να 'ναι θα έρθεις. Κοιτάει υπομονετικά σαν να περιμένει τον αγαπημένο του να έρθει από ένα μακρινό ταξίδι στην θάλασσα. Και αυτό δεν το κάνει ούτε καν ο πραγματικός σου αγαπημένος.

17. Σε ζηλεύει. Ο σκύλος σου ζηλεύει τους πάντες γύρω σου. Τον φίλο σου, τον γείτονα, την γάτα του γείτονα (φυσικά). Σε θέλει μόνο για αυτόν και σου το δείχνει συνέχεια.

18. Σου φέρνει το λουρί του για βόλτα. Ξέρει ότι χρειάζεσαι γυμναστική και μάλλον έχει δίκιο.

19. Τρώει τα πάντα από το πάτωμα. «Κοίτα σε βοηθάω να καθαρίσεις!»

20. Θέλει να σε προστατεύει. Αυτό είναι από τα πιο προφανή που μπορεί να κάνει για σένα. Βέβαια αν είναι τσιουάουα ή παγκ μπορεί να είναι λίγο ντροπιαστικό αλλά πάλι πολύ γλυκό.

21. Σου φέρνει παιχνίδια κάθε πέντε λεπτά και το κάνει για σένα φυσικά. Είναι σίγουρος ότι το να παίζεις με το ξεσκισμένο κοάλα είναι μία από τις αγαπημένες σου ασχολίες.

22. Σε αφήνει να κλαις πάνω του. Άσχημος χωρισμός; Κακή μέρα στην δουλειά; Το απαλό τρίχωμα του σκύλου σου είναι εκεί για σένα να το γεμίσεις με λίτρα δακρύων και συνοδεύεται από γλείψιμο για έξτρα περιποίηση.

23. Θέλει να σε ευχαριστήσει ακόμη και αν είναι άρρωστος/η. Η μισοσηκωμένη του ουρά είναι ένα από τα πιο συγκινητικά πράγματα που μπορείς να δεις.

24. Θέλει να σε ευχαριστεί όταν είσαι και εσύ άρρωστος. Είτε πρόκειται για hungover ή για κάτι πιο σοβαρό, ο σκύλος σου θα έρθει και θα ξαπλώσει δίπλα σου και θα κινείται όπως ακριβώς και εσύ για να μην σε ενοχλεί.

25. Ακουμπάει την μύτη του στην δικιά σου. Αυτό το κάνει όταν θέλει πραγματικά να δείξει πόσο πολύ σε αγαπάει και δεν έχει καμία σχέση με τον σνομπ τρόπο που το κάνει η γάτα.

Ο σκύλος σου σ' αγαπάει και σου το δείχνει Facebook Twitter

 

via guardian

It's Viral
1

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια