Ο πιo στεναχωρημένος σκύλος του κόσμου ζητάει συγγνώμη από το αφεντικό του

Ο πιo στεναχωρημένος σκύλος του κόσμου ζητάει συγγνώμη από το αφεντικό του Facebook Twitter
14

Το παρακάτω βίντεο, που ανέβασε στο Facebook ένας Ιταλός, κάνει με ταχύτητα το γύρο του διαδικτύου, και δείχνει την απίστευτη αντίδραση ενός σκύλου που παραδέχεται το λάθος του και ζητάει συγγνώμη από το αφεντικό του. 

 

Παρακολουθήστε πώς (προσοχή, ραγίζει καρδιές):

Ti prego perdonami !!!❤❤❤Per uso commerciale contattare [email protected] licensing and usage please contact [email protected]

Posted by Anthony Federica Granai on Monday, September 14, 2015

 

It's Viral
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Και ακομα υπάρχουν ανθρωποι που βρισκουν αποθητικά τα σκυλια? Ψυχίατρο επειγόντως. Πώς μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το πλασμα? Θεούλιδες σκύλος και ιδιοκτήτης!
Για τα οποία υπεύθυνοι είναι οι δήμοι (Νόμος 4039/2012)Ας φροντίσουν οι δήμοι να κάνουν καταφύγια (και πρόγραμμα) όπως υποχρεούται από το νόμο για να μην εχεις σκ** να πατας.
Πράγματι,πολύ ανώτερα! Δεν είναι ότι 'εχουν κάποιο συμφέρον από μας,όπως φαγητό λόγου χάρη! Τα κάνουν όλα από την αγνή,άδολή τους καρδιά! Γι' αυτό εξάλλου,βλέπω τα σκ@τ@ τους εκεί όπου περπαταώ και παίζω κουτσό 35 χρονών μαντράχαλος για να αποφύγω τις νάρκες τους,επειδή είναι ο καλύτερός μας φίλος!
Χαχαχαχα,πήρανε συνέντευξη απ΄τους ιδιοκτήτες του και τον μάλωναν γιατί είχε "βρέξει" τον καναπέ!Λιώνω με το βλέμμα του στα τελευταία πλάνα μωρέ,ένα παράπονο "γιατί δεν με πήρες αγκαλιά νωρίτερα,αφού εγώ σ'αγαπάω"!!