Το σκληρό 24ωρο ενός αδέσποτου με μια GoPro

Το σκληρό 24ωρο ενός αδέσποτου με μια GoPro Facebook Twitter
8

 

Πώς είναι η καθημερινότητα ενός αδέσποτου; Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο μικρής διάρκειας που δημιούργησε μια ομάδα φιλόζωων στο Μουμπάϊ της Ινδίας ώστε να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με τα 250.000 αδέσποτα σκυλιά που επιβιώνουν στους δρόμους του Μουμπάϊ.

Το βίντεο καταγράφει ο ίδιος ο σκύλος αφού του έχει τοποθετηθεί μια κάμερα στο λαιμό που απαθανατίζει ολόκληρο το 24 ωρο του. Συγκεκριμένα, η ομάδα προσπάθησε να κινητοποιήσει το ενδιαφέρον των πολιτών παρουσιάζοντας τους κινδύνους, την αντιμετώπιση των ζώων από τους άλλους, και τις δυσκολίες εύρεσης φαγητού και τελικά, επιβίωσης στο σκληρό έξω κόσμο.

Το βίντεο έχει ήδη ξεπεράσει τα 1,7 εκατομμύρια προβολές και στόχος είναι να «υιοθετήσουμε ένα αδέσποτο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο κλείσιμο του βίντεο η ομάδα.


Η σκληρή πραγματικότητα για τα αδέσποτα δεν αλλάζει ανά χώρα και πόλη και το βίντεο αυτό αποτελεί για πολλούς μια καλή ευκαιρία ώστε να αλλάξουν αυτά τα δεδομένα.

It's Viral
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Δεν ξέρω ρε παιδιά.... πραγματικά κυνηγήθηκε τόσες φορές μέσα σε μια ημέρα;;;Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν υπάνθρωποι (δεν τους λέω ζώα γιατί θα τους κολάκευα) που θα χτυπήσουν ή θα κυνηγήσουν ένα ζώο άνευ λόγου και αιτίας, αλλά τόσοι πολλοί;
Οχι ότι δεν τα ξέρμα όλα αυτά αλλά ειλικρινά πώς γίνεται να υπάρχει τόση κακία? Πώς? Τι μυαλό κουβαλάνε όλοι αυτοί?Αν δεν έχεις μαζέψει σκύλο από το δρόμο να δεις το πρώτο του βραδυ με τι ήρεμο τρόπο θα κοιμηθεί νιώθωντας για πρώτη φορά ασφάλεια, δε καταλαβαίνεις τι έχει περάσει στη ζωή του. Έχουν συνηθίσει την κακομεταχείριση με αποτέλεσμα να μη μπορούν να ησυχάσουν ούτε ένα λεπτό, ούτε στον ύπνο τους γιατί δε νιώθουν ασφαλή (το βίντεο απλά το επιβεβαιώνει....) Το πρωτο βράδυ μέσα σε ένα σπίτι σου φέρνει δάκρυα. Εκεί καταλαβαίνεις τι έχει τραβήξει αυτό το ζωντανό στη ζωή του.
Λοιπόν, το να είναι ένα σκυλί αδέσποτο δεν είναι απαραίτητα κακό, είναι δικαίωμα κάθε πλάσματος να περιφέρεται ελεύθερο σε αυτή τη γη ( όπως κάνουμε ιδιαίτερα καλά εμείς οι άνθρωποι). Και το ότι στην αμερική π.χ δεν βρίσκεις αδέσποτο στον δρόμο , πάει να πει ότι τα παίρνει ο μπόγιας και αν δεν τα υιοθετήσει κάποιος, τα θανατώνουν πολλές φορές. Οπότε ας μείνουν τα αδέσποτα, αδέσποτα αν δεν τα θέλει κανείς και ας ξεκινήσουν οι μπάτσες στο κάθε ένα που την έχει δει ανώτερος απ'τα ζώα.
Andy G, είναι το ίδιο το χάδι του περαστικού που έρχεται και φεύγει με το χάδι της οικογένειας που είναι πάντα δίπλα στο ζωάκι και το φροντίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ;Όσον αφορά αυτό που γίνεται στην Αμερική συμφωνώ μαζί σου, καλύτερα να ζουν στο δρόμο από το να τα σκοτώσουν...
Ρε φιλε τοση κακια......ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ!!!!!!Ψυχη δεν εχουν αυτοι οι ανθρωποι? Μονο για τον εαυτο τους?Κ το αυτοι οι ανθρωποι παει παντου,σε ολους οσοι παγκοσμιως σνομπαρουν κ σκοτωνουν κ φερονται ασχημα κ δεν ενδιαφερονται για αυτες τις ψυχες...δωσε φαι,νερο κ ενα χαδι κ μολις γεμισες μια καρδια με ευτυχια!Τοσο απλα ηλιθιο κολλημενο διποδο πλασμα.