H Nαόμι Κάμπελ δοκιμάζει τα όρια του instagram με γυμνόστηθη φωτογραφία

H Nαόμι Κάμπελ δοκιμάζει τα όρια του instagram με γυμνόστηθη φωτογραφία Facebook Twitter
6

H Naomi Campbell είναι η πιο πρόσφατη συμμετοχή στο κίνημα #freethenipple που συνεχώς κερδίζει έδαφος και υποστηρικτές. Λίγε ώρες νωρίτερα, η γνωστή και ως "Μαύρη Γαζέλα" των catwalks, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με το στήθος της εκτεθειμένο και το γνωστό χάσταγκ, προκειμένου να προωθήσει μια νέα φωτογράφηση για το περιοδικό Garage.

H φωτογραφία η οποία ακόμη δεν έχει αποσυρθεί από το ίνσταγκραμ, αν και παραβιάζει τους όρους περί γυμνού, μεταδίδεται από διάφορα μέσα τα οποία σημειώνουν πως αργά ή γρήγορα θα κατέβει. Εντύπωση πάντως προκάλεσε και το γεγονός πως το ίδιο το περιοδικό επέλεξε να μην ρισκάρει μια κόντρα με την πλατφόρμα και δημοσίευσε την ίδια ακριβώς φωτογραφία, κρύβοντας το στήθος της.

Το ίνσταγκραμ πάντως επιμένει πως η πολιτική του είναι συγκεκριμένη και πρόσφατα είχε δώσει εξηγήσεις για αυτήν." Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φορές που κάποιοι μπορεί να θέλουν να μοιραστούν καλλιτεχνικές γυμνές φωτογραφίες αλλά για διάφορους λόγους, δεν επιτρέπουμε γυμνό Instagram. Αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο, και ψηφιακά επεξεργασμένο περιεχόμενο που δείχνει σεξουαλική επαφή, γεννητικά όργανα, και κοντινά πλάνα γυμνών γλουτών.

It's Viral
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
γιατι ρε παιδια..που το κακο να υπαρχουν στις γυναικες 2 σεξουαλικες ζωνες αντι για μια?? που το κακο στο οτι διαφερουμε??? ποια ισοτητα μωρε με τις ρωγες??? γιατι πηγαινει κανεις στην δουλεια του η για ποτο/να φαει κτλ φορωντας μονο παντελονι??? τι μαλακια καινουρια ειναι αυτη πια..μετα τον δημοσιο θηλασμο (εκθεση μιας καθαρα ομορφης προσωπικης στιγμης της μανας με το παιδι της που το χουν εξευτελισει και αυτο) ηρθε αυτη η μοδα....φτανει πια..εγω παντως χαιρομαι πολυ να φοραω ρουχα κομμενα και ραμμενα πανω στο σωμα μας,στο μπουστο μας να θελγει το στηθος το ανδρικο βλεμμα,ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ?????? στις παραλιες αλλωστε κανει ο καθενας οτι θελει..και αν σου πει καμια κυρατσα μαζεψου πες της να μαζεψει κι αυτη τη γλωσσα της και να παει σαλλη παραλια..
Λίγο υπερβολικό το "δοκιμάζει τα όρια του instagram". Τουλάχιστον η φωτό της είναι sexy χωρίς να είναι γελοία ή χυδαία (βλ. Miley). Πάντως παραμένει πανέμορφη, να τα λέμε κι αυτά.
Απο το 100% του στηθους η ρωγα καλυπτει ας πουμε το 10%. Κανενας δεν εχει προβλημα αν φαινεται το 90% αλλα αυτο το 10% τους αναστατωνει. Γι'αυτο οσες πετανε τα βυζια εξω και κρυβουν τη ρωγα ειναι οκ και μπορουν να τα δειξουν ακομα και στην τηλεοραση