Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα εμφανιστεί στο Zoolander 2

Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα εμφανιστεί στο Zoolander 2 Facebook Twitter
1

Το ενδιαφέρον για το επερχόμενο σίκουελ της κινηματογραφικής επιτυχίας του 2001, Zoolander, αρχίζει να μεγαλώνει. Ύστερα από την εμφάνιση των πρωταγωνιστών Μπεν Στίλερ και Όουεν Γουίλσον στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ήρθε η σειρά για ένα επιπλέον hint από τη νέα ταινία.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα συμμετέχει σε αυτή. Άγνωστο προς το παρόν παραμένει το αν πρόκειται για ένα απλό cameo ή θα διαθέτει κάποιο μεγαλύτερο ρόλο. Ο ίδιος ο Μπίμπερ φρόντισε νωρίτερα σήμερα να ανακοινώσει την είδηση στους πολυάριθμους followers του στο twitter, ποστάροντας μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ντέρεκ Ζουλάντερ (Μπεν Στίλερ) και γράφοντας απλώς #Zoolander2. Τη φωτογραφία ανάρτησε και ο Στίλερ στον δικό του λογαριασμό στο instagram.

  

Τα γυρίσματα του Zoolander 2 έχουν ήδη ξεκινήσει στη Ρώμη, στα στούντιο Cinecittà. Ο Στίλερ έχει αναλάβει και πάλι τη σκηνοθεσία και συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον Τζάστιν Θερού. Η Πενέλοπε Κρουζ και ο Γουιλ Φερέλ συμπρωταγωνιστούν και η προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους της Αμερικής είναι η 12η Φεβρουαρίου 2016.

It's Viral
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια