Οι φωτογραφίες του Getty ελήφθησαν στην Αθήνα στις 8 Mαρτίου 2015
Οι φωτογραφίες του Getty ελήφθησαν στην Αθήνα στις 8 Mαρτίου 2015

 

Εντύπωση έχουν προκαλέσει οι lifestyle φωτογραφίες -πρωτοφανείς για Υπουργό χώρας που παλεύει με τη χρεοκοπία- που τράβηξε το περιοδικό Paris Match στο σπίτι του ζεύγους Βαρουφάκη στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη.

 

 
Παίζουν το τραγούδι μας... Ίσως η γελοιωδέστερη στιγμή του shooting
Παίζουν το τραγούδι μας... Ίσως η γελοιωδέστερη στιγμή του shooting

 

Ο κ. Βαρουφάκης έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτή είναι σαφέστατα η πιο απρόσμενα χλιδάτη, με φωτογραφίες που αγγίζουν τα όρια του lifestyle πορνό.

 

 
 

 

Η φωτογράφηση δεν είναι παλιά. Έγινε την περασμένη Κυριακή 8 Μαρτίου 2015. 

 

λινκ  [ATHENS, GREECE - MARCH 08: Economist and Finance Minister for the Greek government, Yanis Varoufakis is photographed at his home with his wife Danae Stratou a visual artist for Paris Match on March 8, 2015 in Athens, Greece. (Photo by Baptiste Giroudon/Paris Match/Contour by Getty Images)] 

 

Δεν είναι σαφές σε τι εξυπηρετεί την οικονομική ή τη διπλωματική πολιτική της Ελλάδας μια λαμπερή φωτογράφηση στο πολυτελές διαμέρισμά του με την μαγευτική θέα ή οι χαριεντισμοί με τη σύζυγό του, την ώρα που στην Ελλάδα οι πολίτες συνεχίζουν να βιώνουν την λεγόμενη ανθρωπιστική κρίση. Τα σχόλια στο Facebook και το Twitter είναι ενδεικτικά.