Μετά τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μήνυσης του Αλέξη Κούγια μετά τον διαπληκτισμό που είχαν σε καφετέρια της Γλυφάδας, προσήχθη και ο κ. Κούγιας, μετά από μήνυση του κ. Μπέου.  

 

Τον κ. Κούγια αναζήτησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στη Γλυφάδα αλλά τον βρήκαν τελικά στην Πάτρα όπου είχε μεταβεί για τον αγώνα της ομάδας της οποίας είναι πρόεδρος, της Παναχαικής. Ο κ. Κούγιας όμως δεν συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς για τους δικηγόρους δεν προβλέπεται αυτόφωρη διαδικασία.

 

Οι μηνύσεις και οι συλλήψεις δεν τελειώνουν όμως με ισοπαλία. Προηγείται ο κ. Κούγιας ο οποίος έκανε μήνυση και κατά δημοσιογράφου της εφημερίδας Espresso, για το χθεσινό πρωτοσέλιδο σχετικά με τον καβγά των δύο.

 

Η σύλληψη έγινε στα γραφεία της εφημερίδας από αστυνομικούς του τμήματος Καλλιθέας που αναζητούν και τον Διευθυντή Σύνταξης αφού εκκρεμεί σε βάρος του μήνυση από τον κ. Κούγια. Το πρωτοσέλιδο είχε τίτλο: «Ο Μπέος έδειρε τον Κούγια» και είχε και φωτογραφία του ποινικολόγου με αίματα στο πρόσωπο.

Η δημοσιογράφος πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Στο Twitter της έγραψε: «...ακόμα μία ώρα στο κρατητήριο για χάρη σου Αλέξη...».