Η υπέροχη, άκρως καλοκαιρινή αυλή του χώρου Τέχνης και δράσης Βρυσάκι (Βρυσακίου 17, 210 3210179, www.vryssaki.gr) στην Πλάκα φιλοξενεί σήμερα την δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει ο ελληνικός καφέ Bravo, στηρίζοντας έτσι με πράξεις τη δουλειά και το όραμα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο φετινό Athens Fringe Festival.

 

H συζήτηση που θα διεξαχθεί με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Σύλβια Κλιμάκη, θα περιστραφεί γύρω από την Τέχνη και τους τρόπους που μπορεί αυτή να μας εμπνεύσει. Καλεσμένοι είναι ταλαντούχοι άνθρωποι από διάφορους χώρους της Τέχνης, όπως τα εικαστικά και η υποκριτική, και οι οποίοι θα επιχειρήσουν να μοιραστούν μαζί με το κοινό τις εμπειρίες, τις προσωπικές διαδρομές και τα όνειρα τους. Ποιοι είναι οι καλεσμένοι;

 

Η Αθηνά Χατζηαθανασίου / ηθοποιός - εκπρόσωπος της ομάδας Life ‘n Art που συμμετείχε στο Athens Fringe Festival με το έργο «Ραντεβού στην Αθήνα», η Αικατερίνη Τζίτζιρα / εικαστικός – συμμετείχε στο φεστιβάλ με το project «Βαρκάκι στο Αιγαίο») και ο Σπύρος Παρασκευάκος / μουσικός – συμμετείχε και αυτός στο φεστιβάλ με το σχήμα «Παρασκευάκος και φίλοι.

 

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί συνοδεία καλού ελληνικού καφέ Bravo φτιαγμένου με παραδοσιακό τρόπο στη χόβολη από τον barista Γιώργο Πισίνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μην την χάσετε!