ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2013 | 10:54

Όλα είναι σχετικά

Πριν από ένα μήνα η κολλητή μου έμπλεξε με τον αρκετά μεγαλύτερο παντρεμένο αφεντικό της.Δεν ήθελα να την βλέπω, να της μιλάω.Μου φαινόταν όλα τόσο ανήθικα.Σήμερα μετά από ένα μήνα αυτός δηλώνει ότι χωρίζει (δόξα το Θεό δεν έχει παιδιά) και ότι θέλει να την παντρευτεί.Έχω αρχίσει να αποδέχομαι την σχέση και το δεδομένο ότι μπορείς να κάνεις ένα λάθος γάμο, να ερωτευτείς κάποιον άλλο και να προχωρήσεις στην ζωή σου με ένα διαζύγιο, από το να συμβιβαστείς σε μια κατάσταση που δεν σε γεμίζει. Υ.γ. της έχει πει τόσο μεγάλα λόγια, και ελπίζω να μην κολώσει στο τέλος, γιατί αλλιώς ζήτω που καήκαμε!
1
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα δεν με νοιάζει αν θα χωρίσει ή όχι. Με νοιάζει το οτι η γνώμη σου για αυτό που έκανε η φίλη σου εξαρτάται απο το αποτέλεσμα και όχι απο την πράξη. Δηλαδή αν όντως χωρίσει και παντρευτεί την φίλη σου θα είναι ξαφνικά ηθικό το οτι έκανε σχέση με έναν παντρεμένο; Καλά για τη δική του θέση δεν θα μπώ καν στον κόπο να σχολιάσω γιατί υποστηρίζω την θεωρία οτι αν όλες οι γυναίκες είχαν ηθικές αρχές και δεν έμπλεκαν με παντρεμένους τότε αυτοί θα υποχρεώνονταν να είναι πιστοί στο στεφάνι τους γιατί δεν θα υπήρχε διαθέσιμο "τρίτο πρόσωπο". Πιστεύω οτι είναι εφικτό γιατί οι γυναίκες έχουμε (θέλω να πιστεύω) μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση σε αντίθεση με τα αρσενικά που υστερούν σε αυτόν τον τομέα. Πάντως εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να στηρίξω την δική μου ευτυχία πάνω στη δυστυχία ενός άλλου, για να μην πω την ανασφάλεια που θα με έτρωγε μήπως μετά απο μερικά χρόνια βρεθώ ξαφνικά στη θέση της απατημένης και χωρισμένης συζύγου.