ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2020 | 18:52

Να το επιχειρήσω;

Βγήκα για ποτό με μια φίλη,κι εκεί με φλέρταρε ένα παιδί.Το μόνο κόλλημα,είναι ότι εγώ είμαι 32 κι αυτός 27.Μ'άρεσε πολύ,δεν θα πω ψέματα,είναι πολύ όμορφος και είχε και έναν τρόπο που "μ'έστειλε" στην κυριολεξία... Δυο μέρες τώρα,δεν έχει σταματήσει να μου στέλνει.Θέλω πολύ κι εγώ,είμαι σχεδόν 2 χρόνια μόνη,και έχω κολλήσει στη διαφορά ηλικίας.Τί να κάνω; Δεν μπορώ να ησυχάσω ρε παιδιά...
11
 
 
 
 
σχόλια
Για 5 χρόνια το κάνεις θέμα; Στη θέση σου δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να προβληματιστώ. Πολύ περισσότερο που θεωρώ για πολλούς λόγους ότι είναι καλύτερα να είναι η γυναίκα λίγα χρόνια μεγαλύτερη. Νομίζω 5 χρόνια διαφοράς είναι ιδανικά.
χα χα χα χα χα χα χαΝα σου πω την αλήθεια, με φρικάρει η λέξη "πιπινάκι". Όπως και να έχει νομίζω ότι εννοούμε με αυτή "πιτσιρικάκι". Δεν γίνεται κάποιος πιστιρίκι επειδή είναι 5 χρόνια μικρότερος από κάποιον άλλο. Με αυτό το σκεπτικό ένας 45αρης είναι για μένα.... πιπίνι; Να απαντήσω η ίδια: ΟΧΙ.(:
Μιλαμε για 5 χρονια διαφορα, και καποιοι μιλανε οτι ο αλλος θελει αρπαχτη και θα την κανει, οτι δεν υπαρχουν προοπικες...Και μιλαμε για ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.....Μαλιστα...
Αυτό είναι θέμα διαφορετικό για τον καθένα. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να είναι η γυναίκα μεγαλύτερη από τον άντρα και δεν θα ήθελα. Κάποιοι δεν έχουν θέματα με ηλικίες και κάποιοι έχουν.
Αρχικα σαν διαφορα ηλικιας ειναι μια χαρα... Επισης απο την στιγμη που σου αρεσει γιατι κολλας? Θα προτιμουσες καποιον στην ηλικια σου που θα σε εγραφε? Κοιτα αυτο που εχεις απεναντι σου, κοιτα πως νιωθεις...Μην κολλας σε απλά νουμερα... Και στην τελική σε νοιαζει τι θα πει ο κοσμος, ή η ευτυχια σου?
Μα γιατι να κολλας στην όποια διαφορα ηλικιας?Γιατι να κολλας σε ταμπελες?Εσυ τις βαζεις.Αφου τα συναισθηματα και τα οσα νιωθετε μαρτυρουν αλλα.Γνωμη μου ζηστο και οπου σε βγαλει.Αναιρουμε ανθρωπους απο τις ζωες μας με ακυρες αιτιολογιες και μετα αναρωτιομαστε τι παει τελικα λαθος με εμας.Ζηστο.Τωρα το εχεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ