ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2020 | 21:32

Μου έχει πρήξει τα κολοκύθια...

Έβλεπα κάποιον για μερικούς μήνες, συναντιομασταν μόνο για σεξ. Ακριβώς επειδή αυτό θέλαμε και οι δύο. Αλλα γενικά δεν ταιριαζαμε πουθενά, παρά μόνο στο σεξ. Ουτε νιωθαμε κάτι ο ένας τον άλλον. Κάποια στιγμή μου είπε ότι πήγε με άλλη, οποτε του είπα να το λήξουμε . Και το είπα ήρεμα. Αφού δεν με ένοιαζε. Δεν είπα να το λήξουμε επειδή με ενόχλησε, καμία σχέση δλδ, είπα να το λήξουμε επειδή δεν είμαι από τους ανθρώπους που εξακολουθεί να κάνει σεξ με κάποιον ενώ γνωρίζει ότι εκείνος πάει και με άλλες. Δεν είναι απλά ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Αρχικά έδειξε να μην έχει κανένα πρόβλημα. Στις επόμενες βδομάδες άρχισε να με πρήζει στα μηνύματα ότι τον γουστάρω και ότι το εληξα επειδή θέλω να πηγαίνει μόνο με μένα και άλλες τόσες μαλακιες... Αυτό συνεχιζόταν για λίγο καιρό. Κάποια στιγμή μου ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του και μου ζήτησε να του δώσω μια ευκαιρία. Δεν του την έδωσα και με μπλόκαρε ο φουκαράς. Κάποιες μέρες μετά με ξεμπλοκαρε και μου έστειλε μήνυμα να ξανά βρεθούμε, αρνήθηκα. Τα πήρε στο κρανίο. Άρχισε τους εγωισμούς και τα μπλα μπλα ότι κατά βάθος τον γουστάρω κτλ. Απο κάποιο σημείο και μετά δεν απάνταγα καθόλου στα μηνύματα του εδώ και 3 μήνες. Μου έκανε πρόσφατα αίτημα φιλίας, είδε ότι δεν δέχτηκα και την επόμενη μέρα μου στείλε μήνυμα. Μας τα πρηξε ο παπαρας.. Και έλεγε ότι δεν ένιωθε τίποτα για μένα και ότι δεν ήμουν αυτή που έψαχνε (χεστηκαμε δλδ άμα ημουν ή όχι αυτή που έψαχνε). Αλλά βλέπετε, ακόμη στέλνει μηνύματα και παρόλο που τον έχω γραμμένο, δεν λέει να καταλάβει ότι δεν τον θέλω. Τι θέλει και στέλνει; Άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει;; Ήμαρτον πχια, με έχει ζαλίσει.
8
 
 
 
 
σχόλια
Να σου πω κάτι: όταν λες ότι βρίσκεσαι μόνο για σεξ με κάποιον, μην στραβώνεις όταν αυτός πάει με κάποια άλλη. Ελεύθερη σχέση λέγεται αυτό που είχατε. Δεν μπορείς να είσαι σε ελεύθερη σχέση και να απαιτείς αποκλειστικότητα.Το ίδιο ισχύει και για τον ίδιο.Άλλωστε τι σε νοιάζει αν πήγε ή όχι με άλλη, η ίδια λες ότι δεν ταιριάζετε πουθενά αλλού.Μην λες στην εξομολόγηση σου ψεματάκια ότι δήθεν δεν σε ενόχλησε. Σε ενόχλησε γιατί ήθελες αποκλειστικότητα. Καλώς, δεν αντιλέγω, αλλά ας του το έλεγες εξ'αρχής.
Απλα αυτός έχασε την μπάλα και κοιτάει με κάποιον τροπο να την ξανακερδίσει. Ήσουν ξεκάθαρη. Απλα αυτος έφαγε κόλλημα και δεν το παραδέχεται ότι πρεπει να φύγει, οτι οτι είχατε έληξε. Τον διαγραφεις. Ή του στελνεις ένα μήνυμα κατατοπιστικοτατο. Με ενα "μη με ξαναενοχλήσεις με αρλούμπες. Δεν θα σου απαντήσω."