ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2020 | 01:22

Γυναίκες ρε φίλε τι να πεις...

Βγήκα με μια συνάδελφο απο την δουλειά (δικη της πρόταση) . Μιλήσαμε, τα ειπαμε, όλα ωραία. Μου είπε ότι της αρέσω ερωτικά και θελει να προχωρήσουμε και αφου την ευχαρίστησα της είπα ότι δεν θα θελα εγώ κάτι τετοιο. Έδειξε να το σεβάστηκε. Με ρώτησε αν έχω σχέση της είπα όχι . Εκεί τελείωσε η κουβέντα αυτή. Την πήγα μετά σπίτι της και μου είπε αφού δεν έχεις σχέση έλα πάνω αν θες να πιούμε ένα τελευταίο ποτάκι . Της είπα όχι δεν θέλω γιατί έχει περάσει η ώρα και την άφησα . Την επόμενη μέρα στην δουλεια, έχει πει σε όλους ότι βγήκαμε και δεν κάναμε τίποτα και πως μάλλον είμαι είτε gay είτε ανίκανος.... Τι να της πεις τώρα;;; Να την βρίσεις , να την εκδικηθείς, ή να την κλάσεις;;
12
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης να πω και κάτι άλλο μια και είδα να αναφέρεται το "όχι" πιο πάνω σε σχόλιο. Βλέπω συχνά να λένε σε γυναίκες ότι έχουν δικαίωμα να πούνε "όχι" ανά πάσα στιγμή και ότι αυτό πρέπει να γίνεται ακαριαία σεβαστό. Ωραία μέχρι εδώ, αν και προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Εννοώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να γνωρίζεις κάποιον, να καταλήγεις να κάνεις σεξ και ξαφνικά να πεις όχι στα καλά του καλού. Αλλά έστω, αλίμονο ποιός θα είχε όρεξη άλλωστε να το συνεχίσει. Που θέλω να καταλήξω. Θέλω να δω σχόλια αν ποτέ μας γράψει μια γυναίκα ότι της συνέβη κάτι τέτοιο. Υποθέτω ότι τον συγκεκριμένο άντρα θα τον στείλουμε κατευθείαν στο Δαφνί.
Αφου δε σου άρεσε γιατί βγήκες μαζί της; Παίρνοντας ως δεδομένο οτι είστε συνάδερφοι σίγουρα θα υπήρξε φλερτ στη δουλειά και μάλλον θα την άφησες να πιστεύει οτι ενδιαφέρεσαι ενώ δεν ισχύει.Βγήκες λοιπόν με σκοπό να την απορρίψεις και σου φταινε τωρα οι γυναίκες... Βρισκω την συμπεριφορά σου απαράδεκτη. Οσο για την κοπέλα πιστεύω οτι θίχτηκε ο εγωισμός της. Το οτι έφτασε στο σημείο να σε καλεσει στο σπίτι της και εσυ να αρνηθείς το βρισκω άσχημη εξέλιξη. Ειχε πεισθεί και προετοιμαστεί. Προφανώς και δεν ειχε ιδέα οτι δεν ενδιαφέρεσαι. Μπραβο πάντως που το γράφεις να ξέρουμε και τι κυκλοφορεί εκεί εξω.
Έτσι είναι φίλε μου όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να διαχειριστούν την απόρριψη επειδή έχουν διάφορους απελπισμένους να τρέχουν απο πίσω τους. Θεωρούν ότι όλοι οι άντρες είναι σαν και εκείνους.Εν τω μεταξύ αυτό το βγήκαμε-δεν έκανε τίποτα-είναι γκεϊ-ανικανος έχει καταντήσει γραφικό. Είναι η στάνταρ ατάκα που ακολουθεί την απόρριψη και πλεον δεν το πιστεύει κανείς. Άρα μη δίνεις σημασία συνέχισε να έχεις ψηλά στανταρ και να μην ασχολήσαι με no-lifers.
Έρχεται το κανονικό σχόλιο.Να μην βγαίνεις με γυναίκες που δεν σου αρέσουν. Ένας λόγος παραπάνω αν είναι συνάδερφος.Να πεις σε όλους ότι ήσουν στρειτ και όλα άλλαξαν από την στιγμή που η λεγάμενη σε φίλησε.(:(:(:
Άστα αυτά που ξέρεις και πες μας ποιός πλήρωσε τον λογαριασμό. Δεν πιστεύω να πλήρωσε εκείνη (το υποψιάζομαι αφού εκείνη σε κάλεσε) και να μην της κάθισες κιόλας;; Α! Να μην μας λένε και ανεπίδεκτες,μαθαίνουμε από τους άντρες όλα κι όλα. Όταν πληρώνουμε δεν το κάνουμε για πλάκα.Λέγε.
Η τύπισσα σου έκανε χοντρό πέσιμο και αφού δεν πήρε αυτό που ήθελε, σε έκανε βούκινο ως gay και ως ανίκανο. Ωραία παράδειγμα γυναίκας προς αποφυγή. Εκδικητική και τρελή.