ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2020 | 00:01

Στον τόπο μου

Με θεωρούν ανήθικη και χαμηλών ηθών (συντ. Τη γνωστή από π λεξη) επειδή έτυχε να κάνω πέντε σχέσεις που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη ή επειδή τους χωρισα. Το χειρότερο ότι η οικογένεια μου ντρέπεται για μένα που μου βγήκε το όνομα και ότι έχω παρελθόν; Σίγουρα ζούμε στο 2020; πόσο ακριβά πληρώνω την ελευθερία βούλησης;
7
 
 
 
 
σχόλια
Στη θέση σου θα τους τρόλαρα. Πάρε κεριά, λιβάνια και λιβανιστήρια και δώσε να καταλάβουν. Καθημερινό λιβάνισμα μέχρι να την ακούσουν από το πολύ λιβάνι ή γέμισε έναν τοίχο από κάθε άγνωστο άγιο να μην έχει πολλές δοξολογίες και δώσε λιβάνι. Όταν αγανακτήσουν πες ότι όλα είναι από την πολλή μετάνοια και πέτα σπόντες ότι το σκέφτεσαι για καλόγρια και αν έχει κανένα μοναστήρι εκεί κοντά κάνε καμιά επίσκεψη... να δεις για πότε το κόβουν. Μη σου πω θα σου φέρνουν άντρες να διαλέξεις.
Στις μικρες κοινωνιες δεν θα σταματησουν ποτε μα ποτε να ασχολουνται με το τι κανει ο ενας και τι ο αλλος.Ζουνε για να βγαζουν παρατσουκλια, ρετσινιες, και να γνωριζουν τι γινεται σε ολα τα κρεβατια. Ουτε ο φεμινισμος ουτε ο ανθρωπισμος θα φτασει τοσο γρηγορα οσο στις πολεις γιατι η κοινωνια ειναι αλλιως..Και συ μην ασχολεισαι..Για ολους λενε και απο κατι.
Λοιπον θα το γράψω κι ας φανεί σε κάποιους "βαρύ" είναι όμως μια αληθεια που επιβεβαιώνει την εξ. Μεγάλο μερίδιο στο μισογυνισμό έχουν και οι μανάδες που έχουν τον γιο στα ώπα ώπα και του κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτανες και μόνο η μανούλα θα σ'αγαπαει πάντα. Κι είναι πολλές, παρά πολλές.Και έτσι βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα. Και οι πατεράδες φυσικά που περνάνε το πως πρεπει να φέρεται ένας άντρας στο γιο τους. Και η κοινωνία φυσικά με ολα αυτά τα κατάλοιπα δυστυχώς περασμένων δεκαετιών. Και αυτό το οτι όλες οι γυναίκες είναι έτσι, αναπαράγεται και απο γυναίκες δυστυχώς. Ο καθένας είναι αυτός που είναι. Αποτέλεσμα βιωμάτων και των επιλογών του. Και φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος να κανει οτι θέλει. Εξ θα πω κάτι, στα μικρά μέρη συμβαίνει αυτό, απλα δε θα δίνεις σημασία, είναι η συνηθισμένη τακτική τους "κρυβομαστε πίσω απο την κουρτίνα και δείχνουμε με το δάχτυλο τους αλλους, ενω εμείς ειμαστε τέλειοι", το συνηθίζουν αυτό. Έτσι κάνε αυτό που θέλεις και σου αρέσει αδιαφορώντας για τα σχόλια. Αυτό έλειπε. Να κλειδαμπαρωθουμε όλοι μεσα.
Ξεκολλάτε με την καραμέλα του 2020 ή της όποιας μαμημένης χρονιάς.Οι νοοτροπίες στις κοινωνίες δεν αλλάζουν εύκολα. Ιδίως στις μικρές, μη πολυπληθυσμιακές και συντηρητικές, όπως η ελληνική.Αν σκεφτείς ότι πριν 40 χρόνια ήταν ποινικό αδίκημα η μοιχεία και ο κιναιδισμός (google it), έχεις; την εντύπωση ότι ο κόσμος που γεννήθηκε από τότε και μεγάλωσε με τέτοιες νοοτροπίες τις αποτίναξε; Το πιθανότερο είναι να τις αναπαράγει. Ναι, μειώνονται οι άνθρωποι που σκέφτονται έτσι, αλλά πολύ αργά. Δε θα ζήσεις την εποχή που η σκέψη αυτή δε θα ισχύει στην Ελλάδα γενικότερα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ