ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2020 | 08:33

Για να βάλουμε τα πράγματα στην θεση τους

Οι ωραίες γυναίκες είναι πιο εύκολο να απατήσουν είτε σου αρέσει είτε όχι έχουν προσφορές και προτάσεις από παντού και θα είναι δύσκολο να μείνουν με εσένα όταν γνωρίζουν τόσα άτομα που σίγουρα κάποιος θα τους αρέσει πιο πολύ (απλά μαθηματικά). Δεν λέω υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ρε φίλε σε εσένα θα πέσει το τζόκερ δηλαδή τι να πω μακάρι αλλά ρίξε τα στάνταρ . Το ίδιο κι με τους πετυχημένους άντρες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα έχουν άπειρες λιγούρες να τρέχουν από πίσω τους θα διαλέξουν την πιο ωραία μακάρι να διαλεξει εσένα που τον αγαπάς πραγματικά αλλά πάλι για τζόκερ το κόβω από την πλευρά σου. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που σε ένα ακριβό αυτοκίνητο ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει λεφτά και η συνοδηγός είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ . Συνήθως αυτά πάνε μαζί είτε σας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια και η πλειοψηφία . Εννοείται πως υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι ακριβώς αυτό ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ που βεβαιώνουν τον κανόνα. Παρακαλώ να ανέβει για να ακούγονται όλες οι απόψεις όχι μόνο οι φασιστερες απόψεις που έχετε εδώ μέσα και οι λεγόμενες προοδευτικές που είναι της φαντασίας μας. Κάνετε μια βόλτα στην Ποσειδώνος να διαπιστώσετε τον κανόνα...
10
 
 
 
 
σχόλια
Ανοησία να ταυτίζουμε το κέρατο με τις δυνατότητες που έχει ο καθένας...Λογική περασμένων δεκαετιών (βρες ενα σιγουράκι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο).Και σε γυάλα να κλείσεις τον άλλο,αν είναι να θέλει να σου την κάνει,θα σου την κάνει.Και τη λογική σου μπορώ να στην αντιστρέψω εύκολα...Οι όμορφοι,πετυχημένοι άνθρωποι μπορεί να έχουν φαινομενικά περισσότερες επιλογές και άρα πειρασμούς όπως το θέτεις,αλλά όλο αυτό(το να έχουν γνώση της αξίας τους και πέραση) τους κάνει παράλληλα και πιο χορτασμένους και λιγότερο ευάλωτους σε όποιου είδους επιβεβαίωσης,που είναι ένας απο τους λόγους που πέφτει το κέρατο.Η καταγωγή μου είναι απο φαινομενικά <<συντηρητικό>> χωριό.Ε
Καταρχάς τα έχεις μπλέξει.Οι όμορφες γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές κατά την αναζήτηση συντρόφου. Το πόσο πιστές είναι εξαρτάται καθαρά από τον δικό τους χαρακτήρα. Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και για τους επιτυχημένους άνδρες.
Δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την κλάψα. Αν θες μπορείς να ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ μια Λαμποργκίνι για ένα βράδυ, αν πιστεύεις ότι έτσι θα ρίξεις μια Χαντίντ, να ρίξεις (υποθετικά) την όποια Χαντίντ, να ξεχαρμανιάσεις (α να σε δω), και να πας στην ευχή του Θεού που μας τα έχεις τσουρεκιποιήσει με το ζήτημα εδώ μέσα!Δεν είναι ανάγκη να είσαι ο ΚΑΤΟΧΟΣ της Λαμποργκίνι.
Εγώ εύχομαι να γίνει τέτοιο βιομηχανικό κραχ, ώστε να σταματήσουν να παράγονται αυτοκίνητα. Βρε, ποιά αυτοκίνητα; Ούτε πετρέλαιο, ούτε φωτοβολταϊκά, ούτε ανεμογεννήτριες, ούτε make-up δοκιμασμένο σε μακάκους, για να ορέγονται οι μακάκες, να πληρώνει η ματαιόδοξη μακάκαινα κι όλα green capitalist business exploiting your innate need for intimacy as usual. Kapiert Товарищ?
Δεν κατάλαβα ποιές είναι οι "φασιστερές" και οι "προοδευτικές" απόψεις.Πάντως αν μιλάς για την λογική του "αγοράζω σχέση", όπως είπα είναι γελοίο να ασχολούμαστε με πίστη αγάπες και λουλούδια. Να ξέρουμε και για τι πράγμα μιλάμε. Δεν μπορεί να κάνω "σχέση" με άντρα που κράζει την πραμάτειά του έχει κατακλύσει τα Social διαφημίζοντας αυτό που διαθέτει, να προβάλλω από την μεριά μου την κινητή και ακίνητη περιουσία μου και να εκπλήσσομαι αν αυτός δεν αποδειχτεί...πιστός σύντροφος. Έχω κάνει άλλου είδους αλισβερίσι και προφανώς το γνωρίζω. Αυτό που λες, να "ρίξει" ο άλλος τα στάνταρ, για μένα τα ρίχνει στο υπόγειο όποιος ψάχνει για βιτρίνες και όχι για άνθρωπο. Για μένα "έχω ψηλά τα στάνταρ μου" σημαίνει θέλω έναν άνθρωπο που να μου αρέσει τρελά μέσα κι έξω και να με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα. Δεν βλέπω τι σχέση έχει η Ποσειδώνος και ένα ακριβό αυτοκίνητο. Για αυτό σου λέω, δεν βγαίνει άκρη όταν ο καθένας μιλάει την δική του γλώσσα, χρειαζόμαστε μεταφραστή.
Οι άνθρωποι δεν μένουν πιστοί επειδή δεν μπορούν να κάνουν αλλοιώς ή επειδή δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να απιστήσουν. Η μονογαμία είναι απόφση, ζήτημα αξιών και νοοτροπίας.. Τώρα αν ανοίξουμε συζήτηση για ακριβά αυτοκίνητα και τι συνέπειες μπορεί να έχουν αυτά στην προσωπική ζωή του καθενός ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνει και τον χαρακτήρα του, μπαίνουμε σε άλλες ιστορίς και δεν βγάζουμε άκρη. Όταν μιλάμε για γυναίκες που επιλέγουν τον σύντροφό τους με βάση το τι οδηγάει και για άντρες ανάλογης πάστας είναι αστείο κατά την άποψη μου να το ψάχνουμε και πολύ περί μονογαμίας..Πάντως για την ιστορία γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους άντρες και γυναίκες που όχι μόνο είναι ωραίοι αλλά έχουν όλο το πακέτο και δεν ξενοκοιτάζουν καν.Γιατί να πάμε στην Ποσειδώνος; Μάλλον εκπέμπουμε από αλλού και δεν θα συνενοηθούμε ποτέ.
Κι εγώ πιστεύω ότι κάποιοι δεν μπορούν/δεν τους παίρνει λόγω ρίσκου κτλ, αλλά όχι των ανωτέρω χαρακτηριστικών και ότι κάποιοι άλλοι κάνουν αυτό που θέλουν. Όσο κι αν σοκαρεστε, οι πολλές επιλογές δε μας λένε τίποτα όταν ξέρουμε τι θέλουμε και τι μας ταιριάζει. :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ