ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2020 | 15:06

Ήμουν κάποτε με μια γυναίκα με Γ κεφαλαίο

Μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που της είπα να χωρίσουμε. Μεγάλος μαλάκας νόμιζα αξίζω κάτι καλύτερο.... είχα ανέβει και στην δουλειά μου είχα πάρει και νέο αμάξι οπότε λέω εσύ μαλάκα είσαι για μεγάλα πράγματα μου τα έλεγαν και οι φίλοι μου σε φάση είστε μαζί από τα 18 και είστε 27 τι θα γίνει ρε μαλάκα δεν θα ανέβεις επίπεδο με την Στέλλα θα μείνεις μια ζωή; Πάρτα μαλάκα 3 κέρατα από τότε που χώρισα και συνεχίζω... Έτσι είναι οι μαλακίες πληρώνονται ήθελα τα μοντέλα δεν μου έκανε η Στελίτσα καλά να πάθω.
15
 
 
 
 
σχόλια
Η Στελλίτσα είναι καλά; Βρήκε το δρόμο της; Απορία μιας άλλης Στέλλας που κάποτε την άφησαν. (Για μοντέλα, για αυτοκίνητα, για δράκους; Δεν κατάλαβε ποτέ!)
Το ότι τις γυναίκες που χαρακτηρίζονται ως μοντέλα τις προεξοφλείς με μαθηματική ακρίβεια εκατομμυριοστού ότι θα βάλουν κέρατο, ενώ οι μέτριας εμφάνισης ή οι ασχημούλες θα σου είναι 100% πιστές κατέστρεψε την εξομολόγησή σου στα μάτια μου. Με λίγα λόγια κρίνεις το ποιόν και την αξία ενός ανθρώπου αποκλειστικά από την εξωτερική εμφάνιση, βάζοντας τη δική σου περίπτωση στη σούμα με περιπτώσεις άλλων ανθρώπων. Συγγνώμη αλλά δεν...
Αν βλέπεις τις γυναίκες σαν μέσο επίδειξης στους φίλους σου, ειλικρινά καλά να πάθεις. Και εννοείται ότι θα έτρωγες κέρατο και εκμετάλλευση. Όταν αντιμετωπίζεις τα άτομα σαν αντικείμενα έλκεις πάντα άτομα που σου κάνουν το ίδιο. Σου εύχομαι να μάθεις να βλέπεις τις γυναίκες για αυτό που είναι πέρα από την εμφάνιση και αν το καταφέρεις αυτό είμαι ΄σιγουρη ότι θα βρεις ξανά κάποια σαν την Στέλλα.
Ρε μαλακα μου ;) πάντως ανεβηκες επίπεδο μετα, παραδεξου το! Τοσα κερατωματα μαζί! Περαστικά, ήθελες και τα ρέστα από πάνω. Σε καταλαβαίνω και σε πιστεύω... Γι αυτό σκέψου τι θα ήθελες να αλλάξεις για να μην συνεχίζεται αυτή η κατάσταση!
Αφού δεν την ήθελες; Γιατί να συμβιβαστείς;Άλλωστε από αυτά που γράφεις τη γυναίκα τη θες για μόστρα.Να κάνει ωραία αντίθεση δίπλα στο αμάξι και να πουλάς μούρη στους λαϊκούς.Κοιτάξτε τι οδηγάω και τι πηδάω.
Λοιπόν Εξ άσε τις ανοησίες. Αν έχεις ωριμάσει και ξέρεις τι σου γίνεται δεν θα δυσκολευτείς να βρεις μια γυναίκα που ΚΑΙ να σου αρέσει (να αρέσει σε ΕΣΕΝΑ, όχι να την χρησιμοποιείς για να αναβαθμίζεις σε συγκεκριμένους κύκλους το Image σου) ΚΑΙ να μη σου τα φοράει. Για την Στελίτσα δεν καιγόσουν, όταν καιγόμαστε για κάποιον δεν μας απομακρύνουν ούτε ολόκληρες ορδές από πεινασμένους Κροκόδειλους (όταν ο άλλος μας θέλει εννοείται αυτό). Εσύ αγόρασες αυτοκίνητο και σου ξίνησε η Στέλλα: μεγάλος έρωτας μου μυρίζεται. Επίσης άλλαξε παρέες αν περιβάλλεσαι ακόμη από ανόητους. Όταν περιτριγυρίζεσαι από χάχες δύσκολα θα σε κρατήσει αξιόλογη γυναίκα, ξέρεις τι λένε για τις παρέες και τους φίλους. Αν και στα 27 από ό,τι βλέπω μυαλό κουκούτσι, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.Για να μην μας κερατώσουν, δεν χρειάζεται να επιλέξουμε ό,τι πιο χλιαρό κυκλοφορεί στα πέριξ. Συνηδειτοποιημένοι και έντιμοι πρέπει να είμαστε, όχι να μην βλεπόμαστε ή να περνάμε αδιάφοροι. Οι τελευταίοι/τελευταίες συχνά θα κερατώσουν γιατί έχουν θέματα και δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Άλλοι πάλι είναι η πάστα τους περίεργη, δεν υπάρχουν καθολικοί κανόνες σε αυτά. Με άλλα λόγια, η κακή ή καλή εξωτερική εμφάνιση δεν λέει από μόνη της κάτι για το ποιόν του ανθρώπου. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που ασχολούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την εξωτερική τους εμφάνιση και επενδύουν ΜΟΝΟ σε αυτήν,ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Τέτοιοι άνθρωποι βγάζουν μάτι άλλωστε δεν γίνεται να μας ξεγελάσουν αν δεν θέλουμε να ξεγελαστούμε.
Δώσε δίπολα στον Λαό.Επίσης, τα καημένα τα "μοντέλα" από κάπου πρέπει να ζήσουν και αυτά. Αυτό το σκέφτεται κανείς;;Τι θα απογίνουν αν πάψουν να υπάρχουν άντρες σαν τον Εξ;; Θα μου πείτε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, πάντα θα υπάρχουν άντρες σαν τον Εξ.(:
Καλά κάνετε και δεν κάνετε σκόντο σε θέματα εμφάνισης. Προσωπικά θέλω να αρέσω πολύ-πολύ στον άλλον κι όχι να σκέφτεται να ναι μαζί μου επειδή είμαι πολύ καλή και όχι τόσο εμφανίσιμη για να φάει κέρατο. Τς τς