ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2020 | 13:45

Παρεξηγηση

Γνωρίζω έναν άντρα από παλιά μέσω κοινής παρέας και του έκανα αίτημα φιλίας μέσω φεισμπουκ.βγηκαμε και ξανά βγήκαμε μέχρι που κάναμε σχέση.καθε μέρα πήγαινε για καφέ σε ένα καφέ μπαρ που έχει η αδερφή του και αρχίσαμε να πηγαίνουμε και μαζί εκεί πέρα.ωσπου ένα βράδυ έρχεται μια κοπέλα και κάθεται απέναντι μας.την κοίταγε συνέχεια και μια φιλαγε εμένα και μου έδινε σημασία μια κοίταγε αυτή.οταν τα πήρα και τον ρώτησα αν του αρέσει και γι αυτό την κοιτάει μου είπε όμορφη είναι και όποιον και να ρωτήσεις εδώ μέσα το ίδιο θα σου πει..φταίω εγώ που θέλω να τον παρατήσω η είμαι παραλογη;
8
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με όσα μας λέει η FreeSpirit!!! Προσωπικά όμως δε θα χαλούσα μια σχέση επειδή ο σύντροφός μου θα μου έλεγε ναι αυτή είναι ωραία κοπέλα, ο καθένας θα το έλεγε. Ούτε θα τον ρωτούσα μιας και θα ήξερα πως αν μου πει όχι θα είναι ψέματα, για μια τόσο ωραία κοπέλα όπως μας λες. Αν είσαι πιο χαλαρή ίσως και να μη σε κάνει να ζηλεύεις. Εκτός αν νιώθει ότι ρουτίνιασε η σχέση σας και θέλει να κοιτάει κι αλλού. Παρατήρησε τις κινήσεις του από εδώ και πέρα και λάβε την ανάλογη στάση. Καλή σου μέρα!!!
Θα κάθομαι με τον κάποιον, αυτός θα κοιτάζει αλλού κι εγώ λέει θα εκφράζω απορίες προς τον χαχα.Πόσες φορές θα προσευχηθώ ακόμη στους Δώδεκα, άντε να δούμε.
Σας έχω πει χίλιες φορές, παίρνουμε το τσαντάκι μας και φεύγουμε δεν κάνουμε ανόητες ερωτήσεις τύπου "σου αρέσει και για αυτό την κοιτάς;". Και μετά ισχυρίζονται μερικοί ότι δεν υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις.Πήρες και την ανάλογη ανόητη απάντηση φυσικά. Έπρεπε να σηκωθείς για δημοσκόπηση αν οι άλλοι την βρίσκουν όμορφη ή όχι. Αυτό είναι το ζήτημα βλέπεις, όχι αν ο δικός σου είναι πλεμ πλεμ.
Εξ φεύγεις τρέχοντας, πάρε και αμάξι για να φύγεις πιο γρήγορα ακομα! ;) Πρώτον το μαγαζί είναι της αδερφής του που σημαίνει οτι έχει ξαναπάει και ξαναπάει ο κύριος εδώ, και δεν ξέρουμε αν είχε παιχτεί και τιποτα αναμεσα τους, αναμεσα σε αυτον και στην κοπέλα που σου εκθειαζε. Έπειτα ποσο μαλάκας παιζει να εισαι αν βγαίνεις με κοπελα και αντί να μιλάς μαζί της να δείχνεις οτι σ αρέσει, εσυ να της μιλάς για την απέναντι? Καφρος. Έφυγες κορίτσι μου. Όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτος θελει κατι αναπληρωματικό να περνάει την ωρα του.. Τέρμα ασοβαρος. Εκεί που θα με φιλαγε και θα κοιτούσε την αλλη θα έτρωγε χαστούκι και θα τον ελουζα με οτι ειχα φαι/ποτό μπροστά και θα έφευγα. Δεν ασχολείσαι παραπανω. Δε σε είδε και για κατι σοβαρό. Σε είδε για κατι ενδιάμεσο μέχρι τον προορισμό του που ηταν η αλλη που κοίταζε στο μαγαζί. Και εκεί που μου έλεγε το ποσο ομορφη είναι η αλλη θα σηκωνομουν επειτα το χαστούκι και παραπανω λούσιμο που έγραψα και θα του έλεγα δυνατά να ακούει και η αλλη η ενδιαφερόμενη, Ωραια ή μη, αμφιβάλλω αν κάτσει μισή ωρα μαζί σου με το μικρο πουλι που εχεις. . .
Παθητική επιθετικότητα ξέρεις τι θα πει; Να σε μειώνουν λίγο λιγο με έμμεσους τρόπους και να ξυπνήσεις μια μέρα και να σαι τόσο φθαρμενη που δεν θα το πιστευεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ