ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2020 | 15:11

Είναι απαράδεκτο

Οι γυναίκες να διαπομπεύονται μέσω των ερωτικών βίντεο,Ενώ οι άντρες να το διαλαλούν κιόλας, ότι "εγώ πρωταγωνιστώ"...Από εκεί καταλαβαίνεις σε τι κοινωνία ζούμε.Η άποψη μου είναι ότι αν γίνεται ο ένας "ρεζίλι", εξίσου γίνεται και ο άλλος! Δεν υπάρχει "μάγκας" στην ιστορία.
7
 
 
 
 
σχόλια
Όταν θα γίνετε το ίδιο εύκολες με τους άνδρες στο σεξ, τότε θα γίνει αυτό που ζητάς. :)Επίσης μην ξεχνάμε ότι οι άνδρες πολλές φορές τρώνε διαπόμπευση με fake βιασμούς για λόγους εκδίκησης... το ανάποδο γίνεται άραγε;Τα 2 φύλα δεν είναι ούτε ίδια, ούτε ίσα. Είναι διαφορετικά και υπάρχουν για να αλληλοσυμπληρώνονται.
δεν ειναι μονο οι γυναικες ειναι και οι αντρες που διαπομπευονται..τι να πω κι εγω που σε νεαρη ηλικια με τραβολογουσε ο συντροφος μου στα ξενοδοχεια ξερω εγω αν ειχαν καμερες?ξερω εγω αν εχω γινει τσόντα?θα καταρευσω πραγματικα αν μαθω κατι τετοιο..να σε βλεπουν γονεις φιλοι ξαδερφια θειοι θειες
Δε γίνεται κάποιος ρεζίλι, κάνοντας σεξ στο πλαίσιο μιας ισότιμης σχέσης. Απλώς ο τύπος είναι άλλος ένας μπαμπουΐνος που επιβεβαιώνει την περισσή κοινωνική βλακεία που απαντάται στις απόψεις περί σεξουαλικής συμπεριφοράς & θέσης των φύλων.Το ακόμη σιχαμερότερο και φρικτό είναι ότι δεχόμαστε, εξαιτίας του κοινωνικού προγραμματισμού που έχουμε υποστεί ασυνείδητα, ότι η ερωτική πράξη μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαπόμπευσης για μια γυναίκα. Εκεί πατά κι ο τζάμπα μάγκας. Κανονικά, θα έπρεπε να βλέπουμε δύο ανθρώπους που κάνουν συναινετικό σεξ και σιγά την πρωτοτυπία. Τότε ο μάγκας θα γινόταν στα μάτια όλων αυτό ακριβώς που είναι. Βλάκας με πατέντα. Είναι σα να δείχνεις το βίντεο κάποιου ο οποίος πίνει νερό και γευματίζει, προσδοκώντας να προκαλέσεις την κοινωνική καταδίκη του. Απύθμενη βλακεία.
Ακριβώς.Αυτό που της συνεβη δεν της άξιζε, όπως δεν αξίζει και σε καμία αλλη κοπέλα. Δεν ξέρατε ότι η Τούνη κάνει σεξ; Εσείς δεν κάνετε; Εγώ πάντως κάνω και δεν ντρέπομαι. Η ντροπή είναι του μαλάκα που δημοσίευσε το βίντεο. Απλα ρίχνουμε ευθύνες εκεί που δεν πρεπει. Καθικια οσοι ξεφτιλιζουν άλλους ανθρώπους βγάζοντας στη φόρα προσωπικές τους στιγμές.
Οχι, δε γίνονται εξίσου ρεζίλι. Γιατί την κοπέλα θα την πουν που... να, ενώ τον άνδρα μάγκα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πολλές φορές οι ίδιοι οι άνδρες που συμμετέχουν στην πράξη είναι αυτοί που δημοσιεύουν το υλικό. Για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό και δεν είναι άλλος από την νοοτροπία, που θέλει το σεξ ντροπή για τη γυναίκα και καμάρι για τον άνδρα. Τα δημοσιεύουν για να την διαπομπευσουν.
Εντωμεταξυ περισσοτεροι θα μπηκανε να το δουν μετα την ομολογια της παρα πριν.Εγω αγνοουσα και την υπαρξη της κιολας..ΤεσπαΚανεις λαθος και ο αντρας μαλακας ειναι. Εν προκειμενω το χω διαβασει κ αλλου ειναι θεμα παθητικου ρολου στο σεξ και οχι φυλου. Και αντρες να ηταν το κραξιμο θα το ετρωγε ο παθητικος. Τεσπα οτι και να ναι ειναι τραγικο να νιωθεις οτι σε εκθετουν σε χιλιαδες κοσμο ετσι.