ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2020 | 14:30

;

Θα πάω πρώτη φορά διακοπές με το αγόρι μου (30 κι εγώ 24) κ μου είπε ότι θέλει να πηγαίνουμε κ σε κλαμπάκια. Εμένα δεν μ αρέσουν, έχω πάει 3-4 φορές σε σχολικές εκδρομές κ άλλη 1-2 με παρέα, αλλά τα βαριέμαι κ με ενοχλεί η ορθοστασία κ η μουσική που έχουν γτ συνήθως δεν μ αρέσει, κ ούτε μ αρέσει να χορεύω, αν κ έχω μια χαρά σώμα, δεν είναι γι αυτό. Δεν ξέρω, ίσως να είμαι ξενέρωτη, αλλά δεν διασκεδάζουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο στο κάτω κάτω... Τεσπα, του είπα οκ, για 1-2 φορές δεν χάλασε κι ο κόσμος.Αλλά αυτό που αναρωτιέμαι τώρα, αν κ ξέρω ότι είναι χαζό αλλά δεν έχω ιδέα, είναι τι παραγγέλνει κάποιος να πιει σε κλαμπ; Όποτε είχα πάει το απέφευγα, γτ γενικά δεν πολυπίνω (άντε καμιά μπύρα ή 2-3 ποτήρια κρασί). Έχει κανείς καμιά ιδέα ρε παιδιά;;Ευχαριστώ!
5
 
 
 
 
σχόλια
Ε, ξέρεις σερβίρουν και αναψυκτικά στα κλαμπς. Αν θες να το παίξεις και ψαγμένη ή της διατροφής, παρήγγειλε μια σόδα με μια φέτα λάιμ. Μια πιο γκλάμουρ επιλογή είναι ένα virgin fruit punch, που ουσιαστικά είναι συνδυασμός 2-3 χυμών φρούτων με μια στάλα γρεναδίνη ίσως.
Επειδή και εμένα δεν μου άρεσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης αν τύχει να βγω με το ζόρι θα πάρω breezer.Ειναι τέλεια.Σαν αναψυκτικό με αλκοόλ και έχει γεύσεις φρούτων.Καρπουζι, πορτοκάλι,λεμόνι κτλ.Παρε από το σούπερ μάρκετ να δοκιμάσεις.Η μπύρα δεν μου αρέσει καθόλου,το κρασί μου προκαλεί ημικρανία,για βότκα ουίσκι ούτε λόγος μεθαω και μόνο που τα μυρίζω.Τουλαχιστον τα breezer είναι ελαφριά με πολύ ωραία γεύση.
Υπάρχουν πολλά ελαφριά ποτά, μπορείς να τα βρεις στο διαδίκτυο, ανάλογα με τις γεύσεις που σου αρέσουν σε γλυκύτητα, οξύτητα κλπ. Το μαρτίνι μήλο είναι καλή επιλογή. Εγώ για παράδειγμα επειδή δεν μπορώ τα γλυκά ποτά (σε χτυπάνε και πιο εύκολα), πίνω τζιν τόνικ, που πολλοί μόνο ελαφρύ δεν το θεωρούν, πόσο μάλλον σε γυναίκα, εμένα όμως μου αρέσει πολύ, αν και δεν πίνω. Απλά το θέμα είναι οι διαφορετικοί τρόποι διασκέδασης που έχετε και το σκέφτεσαι από τώρα για τις διακοπές. Με προβληματίζει αυτό, δε σου το κρύβω. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε κατά πόσο ταιριάζετε, μιας και οι διακοπές είναι ένδειξη του πόσο καλά μπορεί να τα πάει ένα ζευγάρι. Καλά να περάσετε!!!

Σεισμός