ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2020 | 14:09

με ενοχλει

ειμαι 35 ετων ελευθερη. εχω 1 καλη φιλη στην ιδια ηλικια παντρεμενη. με ενοχλει παρα πολυ που κανονιζει ποτε θα βρεθουμε με βαση το προγραμμα του αντρα της. θελει, μου λεει, οταν γυρισει σπιτι αυτος να μην τον αφηνει μονο του. εμενα δε με σκεφτεται; εχω και εγω αναγκη για παρεα αλλα νομιζω οτι με χρησιμοποιει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μη τα θες όλα δικά σου. Πιστεύω είναι σωστή απέναντι σου που δεν το χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία για να μην βλέπεστε καθόλου. Εφόσον δεν σε διέγραψε όπως κάνουν κάποιες ακόμα και όταν κάνουν μια απλή σχέση όχι γάμο να το εκτιμάς. Το χειροτερο είναι να έχεις φίλες που τελικά ήταν απλή παρεα και όχι φίλες. Άλλοι παντρευονται κι όχι να βρουν χρόνο να βγείτε προσπαθούν, ουτε ενα μήνυμα η ένα τηλέφωνο να ρωτήσουν αν ζεις ή αν πέθανες. Δείξε κατανόηση έχει διαφορετικό προγραμμα από εσένα. Αν είναι εντάξει άτομο την κρατάς. Μπορεί να ήσουν εσυ στη θέση της, αν δεν ήταν εκείνη. Οι φιλίες χαλάνε για σοβαρούς λόγους, όχι για διαφορετικά προγράμματα. Μες τη ζωή είναι αυτά.
Εχω φιλη που ειναι σαν παντρεμενη και δεν εχουμε βγει ουτε μια φορα μονοι μας.Οαντα με τον συντροφο μαζι..Αρα καλυτερα να βγαινεται με βασει το προγραμμα της παρα να ειστε τριαδα ολη την ωρα..
Λογικό είναι να βάλει την οικογένειά της πάνω από μια φίλη. Εδώ άλλες γυναίκες βάζουν και μια απλή σχέση, πόσο μάλλον το σύζυγο κι όταν κάνουν και παιδί όπως λέει κι ο Γώγος, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Να είσαι ευχαριστημένη που δε σε έβγαλε από τη ζωή της και σου αφιερώνει χρόνο από την καθημερινότητά της. Δείχνει ότι σε εκτιμάει. Εδώ άλλες όταν κάνουν μια σχέση, ξεκόβουν εντελώς, πόσο μάλλον όταν παντρευτούν. Και μην της κάνεις σκηνές, γιατί θα τη χάσεις.Όταν κάνεις κι εσύ τη ζωή σου και κάνετε παρέα ζευγάρια, θα είναι πολύ πιο εύκολο και για τις 2 σας!!! Καλή τύχη!!!